Invinsi de sepcile rosii

Magazin Salajean 16 februarie 2009 0

Invinsi de  sepcile rosii

FC Silvania a pierdut cu scorul de 4 – 2 meciul amical sustinut la finalul saptamanii trecute, pe teren propriu, in fata echipei Universitatea Cluj, dupa ce a condus cu scorul de 1 – 0

Marcatori: Varga (min 13), Danila (min. 89), respectiv Borza (min. 25, 48), Budean (min. 37), Pop (min. 80)

FC Silvania: Gabriel Gabor – Marius Varga, Raul Crisan, Ionut Cosma, Dumitru Muntean, Lupo Lorand, Swarzkopf Istvan, Ioan Tart, Silviu Crisan, Dan Gavrilescu, Tudor Ulmeanu. Au mai evoluat: Petrica Campean – Dan Muresan, Florin Puti, Nicolae Mihoc, George Petcut, Ionut Danila si Malin Sabau. Antrenor: Lucian Ciocan.

Universitatea Cluj: Bogdan Costas – Sergiu Serban, Daniel Pop, Marius Morar, Marius Suller, Ciprian Suciu, Dan Vascan, Bogdan Dolha, Adrian Borza, Petre Budean, Viorel Santejudean. Au mai evoluat: Florin Crisan – Vlad Stan, Lucian Matis, Paula Sanda si Sergiu Botis. Antrenor: Gheorghe Mihali.

FC Silvania Simleu Silvaniei a inceput foarte bine partida de verificare sustinuta la sfarsitul saptamanii trecute, pe teren propriu, in fata echipei din Liga a II-a, Universitatea Cluj, deschizand scorul dupa numai 13 minute de joc, prin Marius Varga. Dupa numai trei minute, oaspetii au fost la un pas de egalare, Budean reluand defectuos balonul din numai un metru, dupa o lovitura libera executata de pe partea dreapta de Suciu. Oaspetii au restabilit egalitatea in minutul 25, cand Borza a primit o pasa pe partea dreapta, la aproximativ 25 de metri de poarta, a patruns in careu si a trimis balonul in plasa, pe langa Gabor. In minutul 37, clujenii au trecut in avantaj. Suciu a recuperat o minge la mijlocul terenului, a patruns pe partea dreapta, a centrat in fata portii pentru Budean, care, scapat de sub marcaj, a trimis balonul cu latul, in plasa. Dintr-o pozitie asemanatoare a inscris si Borza, in minutul 48, ducand scorul la 3 – 1 pentru sepcile rosii. Pop a facut 4 – 1 in minutul 80, iar, cu un minut inainte de finalul timpului regulamentar, Danila a redus din handicap. Simleuanul a primit o pasa pe partea dreapta, la aproximativ 30 de metri de poarta clujenilor, a patruns in careu, iar dupa ce a driblat un adversar a trimis balonul cu latul in plasa din sapte metri. A fost un meci pe care l-am controlat in primele 25 de minute. Pe urma am facut niste greseli care ne-au costat la final. Practic, ne-am batut singuri, a declarat antrenorul Lucian Ciocan. Sambata, gruparea de la poalele Magurii ar fi trebuit sa sustina un nou meci de verificare, pe teren propriu, in compania echipei Mechel Campia Turzii, dar partida a fost amanata din cauza vremii. In aceasta saptamana, FC Silvania are programte trei partide de vericiare, din care doua pe teren propriu, insa presedintele Ioan Gurzau a afirmat ca meciurile vor avea loc numai daca vremea va permite disputarea acestora.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »