Invinsi de sepcile rosii

Magazin Salajean 5 februarie 2010 0

Invinsi de sepcile rosii

FC Silvania a suferit miercuri, la Cluj, prima infrangere din acest an, in fata echipei Universitatea

U Cluj – FC Silvania 5 – 1 (3 – 1)

Au marcat: Machado (2), Acosta, Huvos si Voican, respectiv Gavrilescu

U Cluj: Matache – Ungurusan, Szilagyi, Soporan, Tene, A. Popa, A. Ionescu, Bucsa, Acosta, Huvos, Machado. Au mai jucat: Voican si Baiano. Antrenor principal: Viorel Hizo.

FC Silvania: Gabor – Oara, Muresan, Crisan, Muntean, Vascan, Villand, Gavrilescu, Petcut, Brata, Suteu. Au mai jucat: Schwarzkopf, Lupo, Onet, Codoban, Ianc, Danila, Miron si Ciorcas. Antrenor principal: Dacian Nastai.

Al patrulea amical pentru FC Silvania, prima infrangere. Primii trei adversari au fost insa mult mai modesti decat echipa condusa de Viorel Hizo. Unirea Dej a fost prima adversara, de care simleuanii au dispus, in deplasare, cu scorul de 2 – 1, a urmat disputa cu FC Bioland Paleu, scor 1 – 1 si cea cu Luceafarul Oradea, incheiata cu scorul de 2 – 0 pentru gruparea de sub Magura.

Amicalul de miercuri, desfasurat la Baza Sportiva Ardealul, pe un teren de dimensiuni normale, dar cu suprafata sintetica, a pus fata-n fata doua echipe ce evolueaza in acelasi esalon. Scorul final a fost 5 – 1 pentru Universitatea Cluj, insa presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau, a afirmat ca scorul final nu reflecta jocul din teren.

In primul rand noi nu am folosit in primul 11 echipa de baza, iar in minutul 15 era deja 3 – 0 pentru ei, cu un gol din penalty si doua din lovituri libere de la 18 metri. In repriza a doua am jucat mult mai bine si ne-am creat cateva ocazii clare de gol. Pe final am facut din nou schimbari, iar Clujul ne-a mai dat doua goluri. Trebuie insa tinut cont ca noi am mai jucat un singur meci pe sintetic, iar ei fac toate antrenamentele pe un astfel de teren.

Scorul pauzei a fost 3 – 1, pentru simleuani marcand Dan Gavrilescu, la scorul de 3 – 0 pentru gazde. Sambata, FC Silvania va sustine un nou meci de verificare, tot in deplasare, la Salonta, in fata echipei FC Bihor. Meciul va avea loc de la ora 12, tot pe un teren cu suprafata sintetica.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »