Invinsi cu greu sub Pietricica

Magazin Salajean 10 noiembrie 2008 0

Invinsi cu greu sub Pietricica

Voleibalistii zalauani au condus cu 13 – 11 in setul decisiv al meciului de la Piatra Neamt, dar pe final au pierdut la o diferenta de doua puncte

LPS Piatra Neamt – VC Remat Zalau 3 – 2 (20, -22, -23, 12, 13)

Desi veneau dupa doua victorii consecutive, voleibalistii pregatiti de Dragan Djordevic si Aurel Vlaicu nu au reusit sa continue seria victoriilor si la Piatra Neamt. Dupa un inceput destul de slab, cu multe greseli facute de voleibalistii zalauani, gazdele au reusit sa castige primul set la o diferenta de cinci puncte. A urmat insa o izbucnire a echipei zalauane, care a castigat urmatoarele doua seturi, scorul devenind astfel 2 – 1 in favoarea Rematului. Din pacate, gruparea zalauana nu a stiut sa profite de acest avantaj, iar gazdele au restabilit egalitatea. In setul decisiv, Gontariu si compania au condus aproape de la un capat la altul, chiar si schimbul de terenuri facandu-se la scorul de 8 – 6 pentru Remat. Zalauanii au continuat sa conduca pana la scorul de 13 – 11, dupa care au urmat doua servicii gresite, dar si alte doua greseli in atac, care le-a adus victoria voleibalistilor din Piatra Neamt. Pacat ca s-a pierdut, fiindca baietii au jucat bine in unele momente. Echipa din Piatra Neamt putea fi batuta azi, ceea ce nu stiu daca se va mai putea intampla la fel de usor si pe viitor.

S-au jucat multe mingi cu Gontariu, care a avut o evolutie foarte buna, insa a gresit pe final. Daca jucatorii intrau putin mai motivati pe teren, puteam obtine o victorie foarte importanta, a declarat dupa meci antrenorul secund, Aurel Vlaicu. Volei Club Remat va intalni miercuri, in deplasare, Torpi Targu Mures, intr-un meci contand pentru returul primei faze a Cupei Romaniei, urmand ca sambata, de la ora 17, sa primeasca vizita echipei Rapid Bucuresti.

VC Remat: Stoian, Sajnberger, Dakovic, Gontariu, Todoran, Maries-libero. Au mai evoluat: Ateljevik, Milkov, Madzarevic, Despotovsky, Pop, Cadar. Antrenor principal: Dragan Djordevic. Andtrenor secund: Aurel Vlaicu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »