Invinsi categoric la malul marii

Magazin Salajean 27 octombrie 2008 0

Dupa ce a invins fara probleme pe teren propriu Steaua Bucuresti, echipa masculina de volei, VC Remat Zalau, nu a reusit sa castige nici macar un set in fata echipei Tomis Constanta

Tomis Constanta – VC Remat Zalau 3 – 0 (22, 13, 23)

VC Remat Zalau: Despotovski, Milkov, Dakovic, Gontariu, Todoran, Maries – libero. Au mai evoluat: Ateljevic, Stoian, Madzarevic. Antrenor principal: Dragan Djordevic. Antrenor secund: Aurel Vlaicu.

Desi se parea ca si-a revenit odata cu victoria obtinuta in fata echipei Steaua Bucuresti, echipa masculina de volei, VC Remat Zalau nu a mai avut o evolutie la fel de buna si sambata, la Constanta. Voleibalistii zalauani puteau castiga fara probleme primul set, avand in vedere ca diferenta a fost doar de trei puncte pentru constanteni, in conditiile in care zalauanii au facut nu mai putin de 12 greseli. Practic, le-am facut cadou 12 puncte, avea sa declare dupa meci antrenorul secund, Aurel Vlaicu. Setul doi s-a lasat si cu putin scandal, fiindca, la scorul de 1 – 1, Milkov a vazut gratuit cartonasul galben. Dupa aceasta avertizare, gazdele au facut patru puncte consecutive, in timp ce zalauanii nici unul. Pana la finalul setului, Tomis si-a marit avantajul, castigand setul la o diferenta de 12 puncte. In setul trei s-a mers cap la cap, pana spre final, cand gazdele au reusit sa se impuna la o diferenta de doua puncte. In urma acestei infrangeri, VC Remat a coborat pe locul sapte in clasament. In urmatoarea etapa, care va avea loc sambata, voleibalistii zalauani vor primi vizita echipei Stiinta Bacau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »