Invincibile

Magazin Salajean 2 iunie 2009 0

Invincibile

Neinvinse in turneul semifinal organizat la Zalau la finalul saptamanii trecute, handbalistele antrenate de Elena Tadici s-au clasat de pe prima pozitie in turneul final

Sala Sporturilor din Zalau a gazduit la finele saptamanii trecute turneul semifinal din cadrul Campionatului National de junioare III, la care, pe langa echipa CSS Zalau, au mai fost prezente CS Transilvania Targu Mures, CS Dinamo Brasov si Dara Fagaras. Calificata in turneul semifinal de pe primul loc, formatia condusa de pe margine de Elena Tadici a avut un parcurs de invidiat in turneul de la Zalau, obtinand trei victorii din tot atatea partide disputate si calificandu-se de pe prima pozitie si in turneul final. Sustinute din tribuna de o galerie mica, insa destul de galagioasa, handbalistele din Targu Mures nu au avut nici o sansa in fata zalauancelor, chiar daca primele minute ale partidei au fost destul de disputate, scorul final fiind 30 – 17 in favoarea echipei CSS Zalau. Sambata a urmat al doilea duel, cu Dara Fagaras, la finalul caruia CSS Zalau s-a impus la o diferenta de 14 goluri (29 – 15). Duminica a avut loc derby-ul cu Dinamo Brasov, care avea sa stabileasca ordinea primelor doua locuri din clasament. Si de aceasta data jucatoarele pregatite de Elena Tadici si-au demonstrat valoarea, impunandu-se cu scorul de 17 – 13. Fetele au muncit foarte mult ca sa ajunga aici (n.r. in turneul final). Nici macar sambata sau de sarbatori nu au fost libere. Am obtinut un rezultat foarte bun si vreau sa le felicit pe aceasta cale. Le multumesc parintilor jucatoarelor, care ne-au ajutat foarte mult si care le-au indrumat spre sportul de performanta, Clubului Sportiv Scolar Zalau si clubului HC Zalau. Obiectivul l-am indeplinit. Este un lucru mare ca am ajuns intre primele 12 echipe din tara, dar speram sa facem o figura frumoasa si la turneul final, chiar daca va fi mult mai greu, a declarat antrenoarea Elena Tadici. Turneul final va avea loc incepand din 17 iunie, cel mai probabil urmand sa aiba loc la Valcea.

CSS Zalau: Alexandra Costa, Ioana Petric, Ileana Papp – Cosmina Ungurusan, Cristina Socaciu, Raluca Nicolae, Claudia Iacob, Madalina Prodan, Vanesa Puscas, Antonia Pantea, Mihaela Nechita, Andreea Stefanescu, Ramona Bilaniuc si Ramona Goga. Antrenor: prof. Elena Tadici.

Rezultatele complete ale turneului:

Etapa I:

CS Transilvania Tg. Mures – CSS Zalau 17 – 30

CS Dinamo Brasov – Dara Fagaras 25 – 16

Etapa a II:

CSS Zalau – Dara Fagaras 29 – 15

CS Transilvania Tg. Mures – CS Dinamo Brasov 17 – 31

Etapa a III-a:

CS Dinamo Brasov – CSS Zalau 13 – 17

Dara Fagaras – CS Transilvania Tg. Mures 30 – 17

Clasament:

1. CSS Zalau 3 3 0 0 76 – 45 6p

2. CS Dinamo Brasov 3 2 0 1 69 – 50 4p

3. Dara Fagaras 3 1 0 2 61 – 71 2p

4. CS Transilvania Tg.Mures 3 0 0 3 51 – 91 0p

CSS Zalau si CS Dinamo Brasov s-au calificat la turneul final.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »