Într-un puseu demagogic, Ciunt vrea să “se spele pe mâini” de situația dezastruoasă de la echipa de volei

Prin răspunsul transmis vineri la poziția PNL Sălaj vis a vis de controversele legate de echipa de volei, Ciunt demonstrează că nu este decât o replică  sălăjeană (la scară, ca să păstrăm proporțiile) a Vioricăi Dăncilă sau a fostului său președinte,  izolat la Rahova,  Liviu Dragnea. Domnul Ciunt nu face referire la obiecțiile PNL legate de echipa de volei, ci perorează demagogic referitor la guvernarea liberală. Domnule Ciunt, vă amintim că ați avut trei ani propriul Guvern pentru a vă susține proiectele. Un om cu simțul ridicolului și-ar da seama că nu poate să dea vina pe liberali pentru lipsa de viziune și incapacitatea dumneavostră și a echipei pe care o conduceți.

Din bun simț și ținând cont de perioada dificilă pe care o traversează întreaga țară, consilierii PNL s-au abținut în a vă atrage atenția public pentru derapajele din ultima vreme. Dar vă amintim, domnule Ciunt, că măsurile economice cu care v-ați mândrit fără pic de jenă, aparțin, în mare măsură, Guvernului și nu municipalității. În imagini demne de CV-ul unui prim-secretar PCR de dinainte de 1989, v-ați afișat în costume de protecție cu personalul care spăla străzile, deși forurile medicale nu consideră astfel de acțiuni absolut necesare în lupta împotriva noului coronavirus. Ați făcut dezinfecție și în spațiile de joacă, știut fiind că este interzisă folosirea lor de copii în această perioadă. Iar toate astea din bani publici, domnule Ciunt, nu din propriul buzunar. Și, dincolo de faptul că v-ați făcut poze în combizoane care ar fi putut fi folosite de cei care chiar aveau nevoie, măsurile luate în propria instituție sunt cel puțin îndoielnice din punct de vedere al eficienției. De abia în urma unor interpelări venite tot din partea opoziției, ați început, timid, să luați primele măsuri, dar s-a dovedit a fi tardiv. Și da, domnule Ciunt, tot dumneavostră ați dublat tarifele de parcare, în pofida opoziției consilierilor PNL.

Revenind la echipa de volei, situația este una dezatruoasă și tot ce s-a întâmplat acolo, în ultimii ani, e „garantat Ionel Ciunt”. Conducerea e formată din colegi de partid sau membrii ai familiei acestora, iar banii au fost asigurați cu sprijinul dumneavoastră. De justa cheltuire a lor tot dumneavoastră și angajații municipalității trebuiau să se asigure. Nu încercați să abateți atenția de la această problemă cu invective politicianiste. Explicați, dacă puteți, cum s-a ajuns în această situație. Știm că aveți un soi de jenă în a da explicații, dar este obligația dumneavoastră să justificați transparent cheltuirea zecilor de miliarde – atât pentru consilierii locali, cât și pentru cetățenii Zalăului.

Membrii PNL Zalău au fost singurii care s-au opus suplimentării, în plină criză COVID – 19,  cu încă aproape 100.000 de euro a bugetului echipei de volei. Iar colegii noștri v-au avertizat în repetate rânduri referitor la situația neclară a finanțării. În continuare, vom utiliza toate căile admininistrative și legale pentru a clarifica lucrurile. Prin intermediul colegilor consilieri, prin interpelări publice și dacă, va fi cazul, și cu ajutorul instituțiilor abilitate ale statului. Nu există bani publici, stimați socialiști. Există doar banii cetățenilor (ca s-o parafrazăm pe Margaret Thatcher)!

 

Poziția PNL Sălaj – http://www.magazinsalajean.ro/sport/liberalii-salajeni-cer-explicatii-pentru-haosul-financiar-produs-de-psd-isti-la-clubul-volei-municipal-zalau

Răspunsul PSD și a primarului Ionel Ciunt – http://www.sportulsalajean.ro/articol-107919/psd-salaj-pnl-zero-idei-zero-fonduri-zero-proiecte-pentru-comunitate/

Sursa foto – www.graiulsalajului.ro

Departamentul Comunicare PNL Sălaj

(P)

6 Thoughts to “Într-un puseu demagogic, Ciunt vrea să “se spele pe mâini” de situația dezastruoasă de la echipa de volei”

  1. Anonim

    Păcat ca sa ajuns aici cu voleiul sa bagat bani la volei bună sa fie volei dar când a fost vb de fotbal de FC Zalău repede lau desființat în vara lui 2017 ai înființat o echipa de liga 5 și care după 2 ani au renunțat și înca ceva cine a făcut proiectele pana acum nu PNL cum va? PSD nu a făcut nimic nici un proiect bun nu vb ciunt Ionel de pnl

  2. Anonim

    13 57 iara ai iesit ciumete rosu cu comentarile ?Ti-am mai zis-o :esti un spihopat iar locul tau este la Socola sau Sapoca ,alege singur.Si mai schimba placa omule ,ca altceva nu ai la bibilica.

  3. Anonim

    13 57 iara ai iesit ciumete rosu cu comentarile ?Ti-am mai zis-o :esti un psihopat iar locul tau este la Socola sau Sapoca ,alege singur.Si mai schimba placa omule ,ca altceva nu ai la bibilica.

  4. Anonim

    Pura si pop presedinti la volei zalau

  5. Mary

    Pacat ! Ciunt si-o face cu mana lui , sa tina spatele pt niste incompetenti care au dat cu jula in bani jucatorilor !? E obligat sa faca lumina ! Altfel isi anuleaza meritele de a fi construit in 3 ani, cat Capalnasiu in 16 ani . Bravo lui dar ….pacat ca intra in tocul porcilor „

Leave a Comment