Interzis la meciurile de fotbal, pe orice stadion din tara

Magazin Salajean 7 septembrie 2010 0

Interzis la meciurile de fotbal, pe orice stadion din taraTrei barbati din judetul Prahova, suporteri infocati ai echipei de fotbal F.C. Petrolul Ploiesti, vor umari meciurile de fotbal, pentru urmatorii doi ani, doar in fata micilor ecrane, dupa ce sambata, la meciul disputat intre F.C. Silvania Simleu Silvaniei si echipa ploiesteana, au intrat pe teren in timpul jocului. Acestia au primit din partea jandarmilor salajeni interdictia de a mai intra la meciurile de fotbal, pe orice stadion din tara, pentru urmatorii doi ani.

Sapte suporteri ai echipei de fotbal F.C. Petrolul Ploiesti, prezenti la meciul disputat sambata cu F.C. Silvania Simleu Silvaniei pe Stadionul Magura din Simleu, au fost sanctionati de jandarmii salajeni. Potrivit ofiterului de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Cristian Bolfa, jandarmii au dispus pentru trei dintre acestia o masura complementara amenzii care-i va tine departe de stadioanele din tara, pentru urmatorii doi ani.

Sambata, 4 septembrie, un echipaj de jandarmi care asigura ordinea publica in zona imediata si apropiata a Stadionului Magura din localitatea Simleu Silvaniei, la meciul de fotbal din Liga a II-a dintre echipele F.C. Silvania Simleu Silvaniei si F.C. Petrolul Ploiesti, a sanctionat contraventional sapte suporteri ai echipei ploiestene. Trei suporteri, Alin M., de 22 de ani, din Haslau, judetul Prhova, Daniel S., de 30 de ani, si Irinel S., de 28 de ani, ambii din Ploiesti, au fost sanctionati contraventional de catre jandarmi cu amenda in valoare de 2.000 de lei fiecare, pentru ca au patruns pe suprafata de joc la inceperea partidei de fotbal. Jandarmii au dispus, in conformitate cu Legea nr. 4 din 2008, pe langa sanctiunea pecuniara, si masura complementara a interzicerii accesului la meciurile de fotbal pe o perioada de 2 ani, a declarat Bolfa.

De asemenea, ceilalti patru suporteri ai echipei oaspete au fost sanctionati contraventional pentru faptul ca au provocat scandal dupa terminarea partidei de fotbal, in locuri publice, doi cu amenda de 500 de lei, unul cu amenda de 200 de lei, iar al patrulea suporter cu avertisment scris.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »