Internationalele Romaniei, fara Guset si Paula Todoran

Magazin Salajean 6 iunie 2008 0

Internationalele Romaniei, fara Guset si Paula Todoran

Din cauza unor probleme de sanatate, Gheorghe Guset si Paula Todoran nu vor mai putea participa la Campionatele Internationale ale Romaniei

Guset are indeplinit baremul B pentru Jocurile Olimpice din acest an si acest lucru se poate verifica pe site-ul IAAF (n.r. Asociatia Internationala a Federatiei de Atletism). Sper ca la Campionatele Internationale de la Bucuresti sa confirme acest lucru si sa inchida gura celor care ii contesta calificarea. Clubul ne-a sprijinit din luna februarie cu tot ce am avut nevoie si vreau sa multumesc persoanelor din conducere pe aceasta cale. Ne-au promis ca ne vor sustine pana la Jocurile Olimpice si sper sa nu-i dezamagim. Le multumesc si celorlati sustinatori ai lui Guset, pentru sprijinul acordat, avea sa afirme antrenoarea sportivului in urma cu o luna. Din pacate, greul zalauan nu va mai putea fi prezent la Campionatele Internationale ale Romaniei, din cauza unor probleme de sanatate. Guset are ceva probleme de sanatate si nu mai poate sa participe la acest concurs. Si-a facut ceva analize, iar rezultatele nu au fost bune. Sanatatea e mai presus de orice. In primul rand este omul de langa mine si cel mai mult ma intereseaza sanatatea lui. Probabil se va lasa de sport, insa acest lucru il vom sti numai dupa ce vom primi si rezultatul analizelor de la Cluj. Oricum, nu ramane cu nimic dupa 25 de ani de activitate a spus Lorena Boberschi. In ultima perioada au aparut si anumite zvonuri, portivit carora aruncatorul zalauan de greutate nu va mai participa la Jocurile Olimpice din aceasta vara, de la Beijing, lucru despre care antrenoarea lui Guset a declarat: Am primit in urma cu 10 zile toate formularele de inscriere la Jocurile Olimpice. Toate au fost trimise pe adresa clubului, iar acest lucru se poate demonstra. Oricum, pana in 25 iunie putem sa facem baremul A.

De la Campionatele Internationale va lipsi si atleta de la Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau, Paula Todoran, sportiva ce se afla in aceste zile in pretgatire in Olanda. Atleta antrenata de Mirel Seisanu s-a accidentat in urma cu ceva vreme, motiv pentru care antrenorul sau a decis ca sportiva sa nu participe la concursul de la Bucuresti. Si-a revenit aproape in totalitate, dar nu vreau sa forteze acum, iar pe viitor sa avem noi probleme. A inceput sa se antreneze din nou pe distante lungi, iar saptamana viitoare va participa la ultimul concurs, dupa care va reveni la Zalau. Primul concurs oficial la care va participa sportiva pregatita de Mirel Seisanu este Campionatul National din 7 iulie, unde Paula Todoran va concura in proba de 10.000 de metri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »