Inecate la malul marii

Magazin Salajean 10 aprilie 2008 0

Inecate la malul mariiDesele ratari ale jucatoarelor de la HC Zalau, au facut ca echipa pregatita de Sorin Radulescu sa piarda intalnirea de la malul marii, in fata echipei Tomis

Tomis Constanta – HC Zalau 33 – 28 (13 – 9)

Nu poti castiga un meci cand ratezi 11 ocazii in care esti fata-n fata numai cu portarul advers, a precizat antrenorul echipei zalauane dupa partida de la Constanta. Aceasta a fost una dintre principalele cauze care au dus si la semiesecul obtinut duminica, pe teren propriu, in fata echipei U Jolidon Cluj. Antrenorul Radulescu a precizat ca nici poarta nu a functionat cum s-ar fi asteptat, mai ales in repriza a doua, fiindca majoritatea golurilor au fost inscrise de la semicercul de noua metri sau chiar de la 10 metri. Tehnicianul de la HC Zalau a mai spus ca si brigada de arbitri a pus putin umarul la succesul formatiei de la malul marii. Si arbitrii au luat cateva decizii in favoarea lor, insa noi trebuia sa marcam atunci cand am avut ocazii. Daca nu ratam atatea ocazii, cred ca altul ar fi fost deznodamantul meciului, fiindca nu puteau arbitrii sa le bage mingea in poarta. Cele mai multe goluri au fost inscrise de de Daniela Crap, care a marcat 11 goluri, fiind urmata de Alina Bratu – 7 goluri, Adriana Holhos – 6 goluri, Alina Czeczi – 3 goluri si Mihaela Ivan – 1 gol. HC Zalau nu va evolua in etapa de la finalul acestei saptamani, urmand ca in etapa urmatoare, ce va avea loc in 19 aprilie, echipa zalauana sa primeasca vizita formatiei Rulmentul Brasov.

Lotul care a evoluat la Constanta: Mihaela Smedescu, Mirela Nichita – Alina Czeczi, Daniela Crap, Adriana Holhos, Mihaela Ivan, Alina Bratu, Georgiana Coadalata, Elena Babeanu, Ana Maria Somoi, Maria Carstoaica, Florina Turcas si Alexandra Teodorescu.

Tot ieri dimineata s-a mai desfasurat partida dintre HCM Roman si Rulmentul Brasov, incheiata cu scorul de 30 – 22 pentru brasovence.

Programul urmatoarei etape:

HC Dunarea Braila – Tomis Constanta, HCM Hidroconcas Buzau – CSM Cetate Devatrans, Oltchim Ramnicu Valcea – Otelul Galati, CSM Sfantu Gheorghe – Rapid CFR Bucuresti, HCM Baia Mare – HCM Roman si Rulmentul Brasov – U Jolidon Cluj. HC Zalau va sta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »