Incertitudinile au luat sfârşit: Mircea Abraham va antrena naţionala masculină de volei

Marius Morar 27 martie 2013 1
Incertitudinile au luat sfârşit: Mircea Abraham va antrena naţionala masculină de volei

Federaţia Română de Volei a ajuns la o înţelegere cu antrenorul Mircea Abraham, ca acesta să ocupe funcţia de antrenor principal la naţionala masculină, chiar dacă, la un moment dat, persoane din cadrul instituţiei au afirmat că acesta va fi doar secund. “Chiar şi săptămâna trecută am fost prezent la Federaţia Română de Volei şi am purtat ultimele discuţii cu persoanele din conducere. Chiar dacă nu am semnat încă un contract, am ajuns la un numitor comun pentru a ocupa funcţia de antrenor principal. Am discutat şi despre proiectele de viitor şi am prezentat lotul lărgit de 24 de jucători pe care urmează să-i convcăm la acţiunea din luna mai”, ne-a declarat Abraham, care ocupă funcţia de antrenor principal şi la Phoenix Şimleu Silvaniei.

Din conducerea tehnică vor mai face parte Dan Gavril, antrenorul echipei VCM LPS Piatra Neamţ şi Ovidiu Macarie, secundul echipei Remat Zalău. “La masculin am stabilit conducerea tehnică. Dan Gavril va fi director tehnic, Abraham – principal şi Macarie – secund. La feminin avem câteva variante, dar numai cu antrenori români şi urmează să purtăm discuţii cu ei. Nu putem face nimic public decât după ce vom şti ceva concret”, a declarat Viorel Manole, secretarul general al FRVolei.
Reamintim că prima acţiune a lotului naţional va începe la finalul lunii aprilie, România urmând să susţină meciurile din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial. Din grupa “tricolorilor” mai fac parte reprezentativele Luxemburgului, Belgiei şi Lituaniei.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 27 martie 2013 at 20:52 - Reply

    BRAVO MIRCEA SI VEZI SA II CONVOCI PE MARIAN BALLA SI FILIP FLORIN DE LA SIMLEU

Lasa un Raspuns »