Inceput promitator

Magazin Salajean 22 octombrie 2009 0

Inceput promitator

Echipa pregatita de Alexandru Jako a debutat cu dreptul in noul sezon al Campionatului National de volei, rezervat cadetelor

CSS Avram Iancu Stei – LPS Avram Iancu Zalau 0 – 3 (-9, -8, -23)

Dupa ce a evoluat in sezonul trecut in Campionatul National de sperante, echipa antrenata de Alexandru Jako s-a inscris in acest an in Campionatul National de cadete, fiind repartizata in Seria G, alaturi de: CSS Avram Iancu Stei, CS Provolei Junior Cluj, CSS 2 Baia Mare si CSS Sighetul Marmatiei. Din serie a facut parte si CSS Baia Mare, insa, in cele din urma, formatia baimareana s-a restras din campionat, astfel ca, in prima etapa programata in 4 octombrie, formatia zalauana a stat. Primul duel pentru elevele profesorului Jako a avut loc la finele saptamanii trecute, acestea intalnind in deplasare CSS Avram Iancu Stei. La finalul unui meci dominat de la un capat la altul de voleibalistele zalaune, acestea s-au impus cu scorul de 3 – 0, singurul set mai disputat fiind al treilea, in care diferenta de la final a fost de doua puncte. Anul trecut am evoluat la sperante, insa anul acesta am decis sa fortam un pic si sa trecem la cadete, fiindca lotul este destul de bun, ne-a declarat Alexandru Jako, care este si directorul LPS Avram Iancu Zalau. In etapa viitoare, programata in data de 1 noiembrie, echipa zalauana va primi vizita celor de la CS Provolei Junior Cluj.

LPS Avram Iancu Zalau: Kalos Diana, Bianca Chende, Mihaela Somesan, Ujfalvi Andreea, Camelia Ungur, Amalia Pernes, Anamaria Ilies, Lavinia Gardan, Paula Nitu si Dana Chiba. Antrenor: Alexandru Jako.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »