Inceput bun, final dezamagitor

Magazin Salajean 2 octombrie 2008 0

Inceput bun, final dezamagitor

Handbalistele zalauance au avut o evolutie foarte buna in prima parte a intalnirii de la Brasov, dar au cedat fizic in partea a doua

Rulmentul Urban Brasov – HC Zalau 34 – 21 (15 – 13)

La doar doua zile de la infrangerea suferita la Cluj-Napoca, in fata echipei U Jolidon, gruparea de la poalele Mesesului a sustinut un nou meci in deplasare, in fata echipei Rulmentul Urban Brasov. Meciul a contat pentru etapa a IV-a si a avut loc in devans, deoarece echipa brasoveana va participa la finalul acestei saptamani la turneul preliminar din Liga Campionilor. Chiar daca exista o diferenta mare intre cele doua loturi, din punct de vedere valoric, zalauncele au inceput mai bine meciul de la Brasov, inscriind primul gol in minutul doi, un minut mai tarziu conducand cu scorul de 2 – 1. Din pacate, in urmatoarele trei minute, HC Zalau nu a mai inscris nici un gol, in timp ce gazdele au marcat de trei ori, ducand scorul in minutul sase la 4 – 2. HC Zalau a profitat probabil in debutul meciului si de lipsa de concentrare a brasovencelor, care pareau sa fie mai mult cu gandul la turneul preliminar din Liga Campionilor. In minutul 19, Rulmentul avea un avans de patru goluri (10 – 6), insa zalauancele au redus din handicap, scorul devenind in minutul 23, 12 – 10. Cu un minut inainte de finalul primei parti, HC Zalau s-a apropiat la un singur gol de echipa brasoveana (14 – 13), insa cu doar doua secunde inainte de finalul primei parti, arbitrii au acordat o lovitura de la sapte metri imaginara, pe care au fost nevoiti chiar sa o repete pentru ca brasovencele sa intre la vestiar cu un avans de doua goluri (15 – 13). Repriza a doua a aratat insa cu totul altfel. In minutul 37, zalauancele erau conduse din nou la o diferenta de patru goluri (21 – 17), insa opt minute mai tarziu, diferenta era mult mai mare (27 – 19). Tot in minutul 45, Adriana Holhos a primit cartonasul rosu dupa un fault la Simona Gogarla. Pana la finalul meciului, Galga si compania au marcat sapte goluri, in timp ce zalauancele au mai inscris doar de doua ori, scorul devenind astfel 34 – 21. Fetele au avut o prima repriza foarte buna, peste asteptarile mele, chiar daca Rulmentul a folosit formula de baza. Apreciez foarte mult faptul ca la un moment dat erau conduse cu scorul de 9 – 5, iar pe finalul primei reprize au revenit la un singur gol. In repriza a doua am avut probleme, in primul rand din punct de vedere fizic. Dupa minutul 40, fetele nu au mai rezistat. A venit si acea eliminare a lui Holhos, dupa care le-am inlocuit pe Bratu si pe Czeczi, care au avut o evolutie stearsa. Unele dintre jucatoare au impresia ca pot juca doar cu numele. Holhos este la al cincilea campionat consecutiv, dar nu pare liderul care sa traga echipa dupa ea. Mai avem nevoie la echipa de doua jucatoare cu experienta, pe care sper sa le pot aduce pana la sfarsitul lunii decembrie, a declarat managerul general, Gheorghe Tadici.

Jucatoarele remarcate de Gheorghe Tadici in partida de la Brasov sunt: Cristina Klocza, Florina Turcas, Georgiana Coadalata, Mirela Nichita si in prima repriza Mihaela Ivan si Dana Babeanu. Daca Georgiana Coadalata a inscris sase goluri din tot atatea aruncari la poarta, Adriana Holhos a marcat doar trei goluri din 11 aruncari, ratand chiar si o lovitura de la sapte metri la inceput de meci. Celelalte partide din Liga Nationala sunt programate duminica, 5 octombrie, de la ora 11. Pentru echipele din Liga Nationala vor urma trei saptamani de pauza, fiindca echipa nationala a Romaniei va participa la Cupa Mondiala din Danemarca. Handbalistele de la HC Zalau vor fi libere incepand de azi, pana duminica, dupa care va urma o saptamana de pregatire fizica, urmata de alte doua saptamani in care vor efectua pregatire combinata.

Pentru HC Zalau au marcat: Coadalata (6), Ivan (4), Babeanu (4), Holhos (3), Turcas (2), Klocza (1), Teodorescu (1).

Partida a inceput cu 40 de minute intarziere

Meciul dintre Rulmentul Urban Brasov si HC Zalau a inceput cu o intarziere de 40 de minute. Aceasta din cauza ca cei doi arbitri, Spataru si Candidatu, au avut probleme in trafic, fiind implicati intr-un accident de circulatie in Predeal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »