Incepe campionatul de juniori republicani

Magazin Salajean 5 septembrie 2008 0

Incepe campionatul de juniori republicani

Zalaul va avea doua reprezentante in sezonul 2008-2009 al Campionatului National de juniori republicani, FC Zalau si Viitorul Zalau

FC Zalau va evolua in deplasare in prima etapa, ce va avea loc duminica, urmand sa intalneasca Mechel Campia Turzii, in timp ce Viitorul Zalau va intalni pe teren propriu U Cluj. Daca FC Zalau a evoluat si in sezonul trecut cu cele doua grupe de juniori A si B in Campionatul National de juniori republicani, pentru clubul manageriat de Daniel Sabau va fi un debut in acest campionat. De altfel, pretentiile juniorilor A de la Viitorul vor fi destul de mici, Sabau punand baza pe grupa de copii nascuti in 1993, care vor evolua impotriva echipelor nascute in 1992.

Programul primei etape: FC Ardealul Cluj – Olimpia Satu Mare, CS Mechel Campia Turzii – FC Zalau, FC Ariesul Turda – Sc. de Fotbal Ivansuc Cluj, Gloria Bistrita – LPS Cluj, LPS Bistrita – FC Viorel Mateianu Baia Mare, CFR Cluj – Unirea Dej, Viitorul Zalau – U Cluj. Meciurile de juniori A vor avea loc duminica, de la ora 12, iar cele de juniori B, de la ora 14.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »