Incep meciurile din grupele principale

Magazin Salajean 6 decembrie 2007 0

Incep meciurile din grupele principale

Cu trei victorii consecutive in grupa preliminara, nationala antrenata de Gheorghe Tadici s-a calificat in grupele principale ale Campionatului Mondial, unde vrea sa termine tot pe primul loc, ca in grupa preliminara.

Dupa un inceput mai timorat in partida contra Chinei, Romania a reusit sa-si imbunatateasca jocul in urmatoarele doua meciuri, impotriva Tunisiei si Poloniei. Favorita la castigarea medaliei de aur la Campionatul Mondial ce se desfasoara in aceste zile in Franta, selectionata tarii noastre a inregistrat trei victorii din tot atatea meciuri in grupa preliminara, reusind sa se califice in grupele principale. Romania va face parte din a doua grupa principala, alaturi de Polonia, Coreea de Sud, Brazilia, Ungaria si Germania. Toate meciurile din aceasta grupa se vor desfasura la Dijon, urmand ca primele patru echipe din grupa sa se califice in sferturile de finala.

Programul nationalei Romaniei in grupa a doua principala, la Dijon, este urmatorul: cu Coreea de Sud, care a ocupat locul doi in grupa preliminara F (azi, ora 15.30), cu Spania, locul 2 in grupa E (sambata, ora 15.30), cu Ungaria, locul 1 in grupa E (duminica, ora 19.30) si cu Germania, locul 1 grupa F (la 11 decembrie, ora 17.30). Romania nu va mai juca cu Polonia, calificata si ea de pe locul 2, cu care s-a intalnit deja in grupa preliminara.

Va reamintim ca echipa lui Tadici si Musi s-a calificat in grupa a II-a principala, dupa ce a obtinut trei victorii in grupa preliminara D: 31-29 cu China, 39-21 cu Tunisia si 38-33 cu Polonia. De asemenea, conform regulamentului, Romania s-a calificat cu un punctaj 2 puncte, acumulate prin victoria impotriva formatiei calificata de pe locul doi din grupa D, Polonia.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »