Incep duelurile pentru medalia de bronz

Magazin Salajean 24 aprilie 2009 0

Incep duelurile pentru medalia de bronz

Volei Club Municipal Remat Zalau va sustine la finalul acestei saptamani primele meciuri pentru stabilirea locurilor trei – patru, impotriva echipei VCM LPS Piatra Neamt

Voleibalistii de la Remat Zalau vor sustine maine primul meci din cele cinci programate pentru stabilirea locurilor trei – patru, urmand ca duminica sa aiba loc cea de-a doua disputa cu VCM LPS Piatra Neamt.

Ambele partide vor avea loc la Piatra Neamt, de la ora 17. Indiferent de rezultatele inregistrate la Piatra Neamt, zalauanii vor sustine cel putin o partida si pe teren propriu, programata miercurea viitoare. In utlimele dispute din play-off, Gontariu si compania au pierdut cu scorul de 3 – 0 la meciuri disputele cu Tomis Constanta. Cu toate ca s-a accidentat in ultima partida de pe teren propriu, play-makerul Adrian Gontariu va putea evolua impotriva gruparii nemtene. La fel ca in intalnirile cu campioana en-titre, Tomis Constanta, se va juca dupa sistemul trei victorii din cinci meciuri disputate, urmand ca echipa care va castiga trei meciuri sa incheie actuala editie de campionat pe pozitia a treia. Va reamintim ca, indiferent de rezultatul inregistrat la finalul disputelor dintre VCM Remat Zalau si VCM LPS Piatra Neamt, voleibalistii zalauani sunt calificati in cupele europene dupa o pauza de zece ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »