Inca o victorie pentru calificare

Magazin Salajean 30 ianuarie 2008 0

Inca o victorie pentru calificare

Voleibalistii (juniori I) de la Clubul Sportiv Scolar Zalau mai au nevoie de o victorie pentru a se califica in turneul semifinal

Dupa ce au terminat pe locul doi in Grupa F, in prima faza a Campionatului National de juniori I, voleibalistii de la CSS Zalau au participat la finalul saptamanii trecute la primul turneu din faza a II-a. Acesta a avut loc tocmai la Zalau, in sala de sport a Colegiului Tehnic Alesandru Papiu Ilarian. La turneu au mai participat CSS LAPI Dej , Viitorul Cluj si LPS Oradea. Elevii pregatiti de Vasile Ilies au inregistrat doua victorii si o infrangere, aflandu-se in acest moment pe locul doi in clasament. Antrenorul Ilies ne-a declarat ca echipa sa mai are nevoie de o singura victorie pentru a se putea califica in turneul semifinal: Daca invingem Clujul in urmatorul turneu de la Dej, suntem calificati in turneul semifinal. In turneul semifinal se vor califica echipele clasate pe primele doua locuri in cele sapte serii, plus ocupantele locurilor trei din seria a II-a, a III-a, a IV-a si a V-a. Urmatorul turneu va avea loc la Dej in perioada 8 – 10 februarie.

Rezultatele inregistrate de CSS Zalau: CSS Zalau – CSS LAPI Dej 0 – 3 (-20, -11, -16); CSS Zalau – Viitorul Cluj 3 – 0 (14, 15, 14); CSS Zalau – LPS Oradea (14, 10, 13).

Lotul echipei CSS Zalau: Constantin Tadici, Dan Remes, Cristian Mocan, Mihai Luput, Radu Predescu, Alexandru Onute, Mihai Ciupe, Andrei Pop, Gabriel Kis, Adrian Pantea, Vlad Iancu si Florin Tolas. Antrenos: Vasile Ilies.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »