Inapoi la Valcea

Magazin Salajean 10 martie 2009 0

Inapoi la ValceaAdusa la Zalau in urma cu doi ani, sub forma de imprumut de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea, extrema dreapta, Alina Bratu, ar putea parasi chiar in aceasta saptamana HC Zalau

Unul dintre principalele motive pentru care handbalista nu va mai continua la echipa zalauana este faptul ca, din cauza unei accidentari suferite anul trecut, aceasta va putea reveni pe terenul de joc abia la inceputul lunii iulie. Chiar daca nu a afirmat ca jucatoarea va parasi in perioada imediat urmatoare clubul zalauan, managerul Gheorghe Tadici a lasat sa se inteleaga ca perioada de imprumut nu mai are nici un rost sa continue, din moment ce Bratu nu va putea fi apta pana la finalul actualului sezon. Cu Bratu se poate intampla orice in urmatoarele doua saptamani. Ea va putea reveni pe teren abia la finalul lunii iunie sau la inceputul lunii iulie si este normal sa investim in alte jucatoare pe care putem conta si in acest moment, a fost de parere Tadici care, foarte curand, nu va putea conta nici pe Maria Cristoaica.

S-a pus baza pe junioare

Turneul organizat la finalul saptamanii trecute, la Zalau, a fost un bun prilej pentru managerul Gheorghe Tadici de a verifica cele patru junioare pe care le are in lot

Handbal Club Zalau a organizat la finele saptamanii trecute un turneu de verificare, la care au mai fost prezente: Universitatea Jolidon Cluj, CSM Cetate Devatrans si CS Muresul Targu Mures, ultima evoluand in Seria B a Diviziei A de handbal feminin. In primul meci, HC Zalau a pierdut cu scorul de 32 – 26 in fata echipei Universitatea Cluj, iar in urmatoarele doua partide a invins, pe rand, CS Muresul Targu Mures, cu scorul de 32 – 25 si CSM Cetate Devatrans, cu scorul de 29 – 25. Insa, in toate cele trei partide sustinute, managerul Gheorghe Tadici le-a introdus in teren pe cele patru junioare: Mihaela Cheta, Andra Sagmar, Iulia Sabau si Andreea Tamas. Pe langa cele patru junioare, Tadici le-a dat posibilitatea sa evolueze si celorlalte jucatoare care au jucat mai putin in acest sezon: Mihaela Teodorescu, Krisztina Klocza, Mihaela Viscreanu si Oana Bidascu. In conditiile in care, campionatul s-a intrerupt pentru trei saptamani, am urmarit doua aspecte. Sa intrerup monotonia pregatirii de zi cu zi si verificarea unor jucatoare care au evoluat mai putin in campionat. Un turneu cu adversari diferiti este cel mai bun prilej de a vedea nivelul de pregatire la care a ajuns echipa. Am vrut sa vad daca se poate conta in urmatoarele meciuri pe cele patru junioare. Sunt nemultumit insa de jucatoarele in care se investeste mult si nu dau randamentul dorit. Pentru noi este cert ca mai avem nevoie de 3 – 4 jucatoare, pe care sper sa le putem avea la dispozitie cel tarziu in campionatul viitor. Unele dintre jucatoare au dovedit ca au anumite limite pe care nu le pot depasi, a declarat Gheorghe Tadici.

Holhos si Babeanu s-au intors de la lotul national

Convocate la lotul national dupa partida cu vicecampioana Romaniei, Rulmentul Urban Brasov, Adriana Holhos si Dana Babeanu au revenit ieri la Zalau, urmand ca azi sa evolueze in meciul amical pe care HC Zalau il va sustine in deplasare, in fata echipei HCM Stiinta Baia Mare. Liga Nationala de handbal feminin va reveni la finele acestei saptamani cu etapa a XVIII-a, in care HC Zalau va intalni in deplasare lanterna rosie KZN Slatina, dupa care va urma la Zalau partida cu Rapid Bucuresti. Managerul Gheorghe Tadici doreste ca echipa sa sa obtina maximul de puncte din cele doua intalniri, pentru a avea un final mai lejer de campionat. Daca obtinem patru puncte din cele doua dispute vom putea sta mai linistiti pe final de campionat si voi putea da posibilitatea si junioarelor sa evolueze mai mult in acest sezon, a afirmat Tadici.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »