In turneul de la Zalau, HC Zalau a avut o evolutie modesta

Magazin Salajean 15 decembrie 2008 0

In turneul de la Zalau, HC Zalau a avut o evolutie modesta

Gruparea de la poalele Mesesului a inregistrat o victorie si o infrangere in turneul de verificare de la Zalau si a terminat turneul pe ultima pozitie, fiind depasita la golaveraj de celelalte doua participante

Handbal Club Zalau a organizat la finele saptamanii trecute, in Sala Sporturilor din Zalau, un turneu de verificare la care au mai participat: Universitatea Jolidon Cluj si CSM Cetate Devatrans. A fost invitata si campioana Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea, insa clubul din Zavoi a declinat in ultimul moment invitatia. Turneul a debutat cu partida dintre HC Zalau si CSM Cetate Devatrans, meci castigat la o diferenta de patru goluri de echipa pregatita de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu. Desi handbalistele zalauance au condus in cea mai mare parte, diferenta a fost mica pana in minutul 53, cand HC Zalau a inceput sa-si mareasca avantajul de pe tabela. In cel de-al doilea meci, dintre CSM Cetate Devatrans si U Jolidon Cluj, formatia din Deva s-a impus la o diferenta de trei goluri, desi clujencele aveau avans minim la pauza. Turneul s-a incheiat cu partida dintre HC Zalau si U Jolidon Cluj, meci pierdut de zalauance, desi acestea aveau un avans de trei goluri la pauza. Jucatoarele pregatite de Tadici si Radulescu au facut multe greseli atat in faza defensiva, cat si in cea ofensiva, ratand si multe lovituri de la sapte metri. HC Zalau a reusit sa se afle in avantaj pana in minutul 45, cand Laura Olteanu a inscris pentru 25 – 25. Ultimul sfert de ora le-a apartinut clujencelor, care si-au marit avansul pe tabela odata cu trecerea timpului, impunandu-se in final la o diferenta de cinci goluri. In partida cu U Jolidon Cluj, pentru HC Zalau au marcat: Adriana Holhos (8), Dana Babeanu (8), Georgiana Coadalata (4), Mihaela Viscreanu (4), Krisztina Klocza (3), Alina Bratu (1), Andreea Tamas (1). Pentru echipa clujeana au inscris: Ani Mihaela Senocico (10), Laura Olteanu (5), Magdalena Paraschiv (4), Roxana Joldes (4), Daniela Branzan (3), Adina Mitrea (3), Adriana Tudorache (2), Magdalena Dinca (2), Anca Muresan (1). La finalul turneului cele trei echipe participante s-au aflat la egalitate de puncte, insa clujencele au terminat pe primul loc, avand avantajul golaverajului. In aceasta saptamana, HC Zalau va continua pregatirea pe plan local, urmand ca la finalul saptamanii, cand se va relua Liga Nationala, sa intalneasca in deplasare HCM Roman.

Rezultatele turneului: HC Zalau – CSM Cetate Devatrans 33 – 29 (16 – 15); CSM Cetate Devatrans – U Jolidon Cluj 35 – 32 (17 – 18); HC Zalau – U Jolidon Cluj 29 – 34 (18 – 15)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »