In proba de simplu, la seniori: Andrada Vincze a adus prima medalie de bronz pentru CSM Zalau

Magazin Salajean 6 martie 2012 0

In proba de simplu, la seniori: Andrada Vincze a adus prima medalie de bronz pentru CSM ZalauRezultat de exceptie obtinut de Andrada Vincze la Campionatul National de tenis de masa, rezervat seniorilor si desfasurat la finalul saptamanii trecute, la Buzau. Sportiva de la CSM Zalau a fost medaliata cu bronz in proba de simplu, fiind prima medalie pentru sectia de tenis de masa de la CSM Zalau, obtinuta in proba de simplu, la seniori. Andrada Vincze s-a calificat in semifinale dupa ce a dispus cu scorul de 4 – 1 de Andreea Dospina, de la CS ACH Slatina, iar in semifinale a cedat cu 4 – 1 in fata tenismenei Camelia Postoaca, de la CS Pristavu Campulung Muscel, dupa ce castigase primul set in fata acesteia. Evolutia buna de la Nationale si medalia obtinuta de tenismena zalauana au facut ca sportiva antrenorului Victor Puie sa fie convocata la lotul national al Romaniei, in vederea pregatirii si participarii la Campionatul Mondial din Germania, din perioada 25 martie – 1 aprilie.

O figura frumoasa a reusit si juniorul Andrei Margin, care a ajuns in primi 32 la simplu, dupa ce l-a invins pe Alexandru Petrescu, de la CS Pristavu Camplunung Muscel, sportiv in varsta de 24 de ani care evolueaza de aproape trei ani in Germania. Tot la simplu, Andrei Farcas a ajuns in primii 16 tenismeni.

Zalauan de orgine, fost sportiv la CSM Zalau, actualmente la CTT Bucuresti, Ionut Seni a avut o evoutie foarte buna, fiind medaliat cu argint, pierzand finala cu scorul de 4 – 2, in fata lui Szocs Hunor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »