In primele trei zile, 10.000 de bilete vandute la partida Bute-Andrade!

Magazin Salajean 16 iulie 2008 0

In primele trei zile, 10.000 de bilete vandute la partida Bute-Andrade!

Organizatorii meciului in care campionul mondial la box profesionist la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, isi va apara titlul in fata pugilistului mexican Librado Andrade, au anuntat ca s-au vandut deja peste 10.000 de bilete pentru confruntarea din 24 octombrie, de la Montreal.

Biletele au fost puse in vanzare in urma cu numai trei zile, iar vanzarile inregistrate reprezinta un record pentru clubul canadian Interbox, care se asteapta la o sala Centre Bell arhiplina in 24 octombrie.

Nu ni s-a mai intamplat sa se vanda asa de repede biletele. Este o dovada ca oamenii il iubesc pe Lucian Bute. Meciul Bute – Andrade va fi un eveniment grandios, iar atmosfera va fi incendiara la Centre Bell, a comentat presedintele grupului Sportscene, Jean Bedard.

In prezent, prioritatea clubului Interbox este sa maximizeze vizibilitatea lui Lucian Bute in afara Quebec-ului.

Tentative in acest sens vor fi facute in saptamanile viitoare, cu scopul de a atrage retele de televiziune straine la Montreal.

Pugilistul Lucian Bute a devenit, in octombrie 2007, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, dupa ce l-a invins prin KO tehnic pe detinatorul centurii, columbianul Alejandro Berrio, intr-o gala disputata la Centre Bell din Montreal.

Bute si-a aparat cu succes centura mondiala in 1 martie, dupa ce l-a invins, prin KO tehnic, in repriza a zecea, pe americanul William Joppy.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »