In doar doua zile: Viitorul s-a impus in doua turnee

Magazin Salajean 8 februarie 2012 0

In doar doua zile: Viitorul s-a impus in doua turneeViitorul Zalau a castigat doua turnee de copii si juniori, in decurs de doua zile. Dupa ce a ocupat sambata primul loc la editia a II-a a Cupei Barcaului, cu grupa de copii nascuti in 1997 – 1999, Viitorul Zalau s-a intors invingatoare si de la Satu Mare, unde a participat duminica la Cupa Junior, rezervata copiilor nascuti in 2000 si mai mici.

Au fost prezente 12 echipe, impartite in patru grupe, formatia condusa de Daniel Sabau avandu-le ca adversare, in Grupa D, pe Il Calcio Satu Mare si Plimob Sighetul Marmatiei B. Viitorul Zalau a castigat ambele meciuri sustinute in faza grupelor, invingand, pe rand cu 1 – 0 pe Il Calcio Satu Mare si cu 2 – 0 pe Plimob Sighetul Marmatiei.

Din celelalte trei grupe s-au calificat: Plimob Sighetul Marmatiei A, Sportul Simleu si Dinamyc Baia Mare.

Faza semifinala a pus fata-n fata doua echipe salajene, Viitorul Zlau si Sportul Simleu, meci castigat la limita de zalauani, 4 – 3, dupa executarea loviturilor de la sapte metri. In cealalta semifinala, formatia din Sighet a trecut de Dinamyc Baia Mare, evoluand in finala, in fata Viitorului. Echipa pregatita de Daniel Sabau a castigat cu scorul de 1 – 0, prin golul marcat de Iustin Ardelean, castigand astfel si editia din acest an a Cupei Juniori. In primul rand, vreau sa-i felicit pe copii, pentru ca meritul este al lor. Ma bucur ca reusim sa reprezentam cu mandrie orasul Zalau la competitiile la care participam. E drept ca sunt doar competitii amicale, dar, la acest nivel, pe astfel de turnee se pune baza. Oricum, noi am reprezentat cu cinste Zalaul si la turneele oficiale la care ne-am calificat in anii anteriori. Sper sa o facem si in acest an, ne-a declarat managerul clubului Viitorul, Daniel Sabau.

Viitorul s-a intors acasa cu doua trofee, Vlad But fiind desemnat cel mai bun jucator al turneului.

Pentru clubul zalauan urmeaza la finalul acestei saptamani, la Turda, un puternic turneu, la care vor fi prezente si echipele de juniori de la Dinamo Bucuresti, Universitatea Cluj si CFR Cluj, pe care Viitorul le va intalni in faza grupelor.

Lotul echipei Viitorul Zalau: Gabriel Dragomir – Alex Talos, Vlad But, Stefan Tarlea, Iustin Ardelean, Catalin Buda, Andrei Vaida, Andrei Longodor, Cristian Samsudan, Rares Filip, Alex Jula. Antrenor: Daniel Sabau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »