In al V-lea amical din acest an, FC Zalau va intalni, vineri, Universitatea II Cluj

Magazin Salajean 15 februarie 2012 0

In al V-lea amical din acest an, FC Zalau va intalni, vineri, Universitatea II ClujReprezentanta Salajului in Liga a III-a de fotbal va sustine vineri, de la ora 13, a V-a patrida de verificare din pauza de iarna. FC Zalau va evolua impotriva unei colege din Seria a VI-a, Universitatea II Cluj, meciul urmand sa aiba loc la Cluj-Napoca, pe un teren cu suprafata sintetica.

Pentru FC Zalau va fi al V-lea meci de verificare din acest an, dupa doua infrangeri, 1 – 8 cu Luceafarul Oradea, respectiv 1 – 5 cu FCMU Baia Mare si doua victorii, 1 – 0 cu Ariesul Turda si 3 – 1 cu Inter Cizer.

Pana vineri, gruparea zalauana continua pregatirea pe plan local, o parte din jucatori confruntandu-se cu mici probleme de sanatate. Fundasii Vasile Jula si Vlad Negrean s-au pregatit separat luni si marti, cei doi acuzand dureri la inghinali.

In cazul in care Federatia Romana de Fotbal va decide sa nu se amane returul, FC Zalau va sustine primul meci oficial din acest an in data de 2 martie, urmand sa primeasca vizita formatiei bistritene, Vointa Livezile, echipa ce se situeaza pe locul 12 in clasament.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »