I-am ciuRemat

Magazin Salajean 19 aprilie 2010 0

I-am ciuRemat

CS Remat Zalau a obtinut doua victorii extrem de importante in primele doua meciuri sustinute in cadrul celui de-al treilea turneu din cadrul play-off-ului, desfasurat la finalul saptamanii trecute, in Sala Sporturilor din Zalau. Dupa ce a dispus in numai trei seturi, in prima zi, de Unirea Dej (25 – 15, 25 – 19, 25 – 20), sambata a venit randul celor de la Dinamo sa se vada invinsi, e drept, dupa cinci seturi extrem de disputate.

Primul set le-a revenit dinamovistilor, care au condus aproape pe tot parcursul setului, iar in final s-au impus cu scorul de 25 – 19. Setul al doilea a fost castigat de Remat cu scorul de 25 – 15, dupa ce inceputul de set le-a apartinut oaspetilor.

Acestia au condus cu 3 – 0 si 8 – 6 la primul time-out tehnic, dupa care, Ciortea si compania au intors rezultatul, avand un avans de sase puncte (16 – 10) la cel de-al doilea timp tehnic de odihna. Bucurestenii au trecut din nou in avantaj, dupa ce s-au impus la o diferenta de cinci puncte (25 – 20) in setul trei, insa Rematul a restabilit egalitatea la seturi si a trimis meciul in tie-break.

In setul cinci s-a mers cap la cap pana la scorul de 6 – 6, dupa care zalauanii au castigat doua puncte consecutive, scorul fiind 8 – 6 in momentul schimbarii terenurilor. Diferenta a crescut la patru puncte (12 – 8), insa pe final, dinamovistii s-au apropiat din nou la doua puncte (14 – 12). Remat a castigat insa mingea urmatoare, punand capat unei dispute cum de mult timp nu s-a mai vazut in Sala Sporturilor din Zalau.

Trebuie insa tinut cont si de aportul publicului, extrem de numeros, in sala fiind prezenti peste 1.000 de suporteri care si-au incurajat favoritii pe tot parcursul meciului. La meciurile Rematului, in sala si-au facut aparitia si majoretele de la Colegiul National Silvania Zalau. Aseara, dupa inchiderea editiei, Rematul a sustinut cel de-al treilea meci din cadrul turneului, in fata campioanei Tomis Constanta.

Remat Zalau: Ciortea, Josifov, Ljubicic, Mads, Lamb, Borota, Feher – libero. Au mai evoluat: Pascan, Maries si Afloarei. Antrenori: Michael Warm (principal), Aurel Vlaicu (secund)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »