HCM Roman, primul adversar al Zalăului în 2014

Luna ianuarie va fi una „de foc” pentru formaţia condusă de managerul Gheorghe Tadici, HC Zalău urmând să susţină nu mai puţin de şapte meciuri oficiale până în data de 1 februarie. „Primele trei meciuri sunt cele mai grele. Va fi o perioadă foarte grea, mai ales că avem şi câteva deplasări lungi, dar sper ca fetele să reziste în primul rând fizic”, a precizat Gheorghe Tadici.

Primul meci din noul an este programat sâmbătă, 4 ianuarie, de la ora 13:30, în deplasare, în faţa formaţiei HCM Roman, pregătită de antrenor Florentin Pera, secundul lui Tadici de la echipa naţională. „HCM Roman este o echipă cu jucătoare valoroase atât din ţară, cât şi din străinătate. Au multe jucătoare străine în lot şi cu siguranţă vor face tot posibilul pentru a începe anul cu o victorie. Eu mizez foarte mult pe forţa colectivă şi sper ca fetele să respecte indicaţiile tactice”, a mai declarat antrenorul zălăuan.
La formaţia din Roman evoluează patru foste handbaliste ale clubului zălăuan: portarul Tereza Tamaş Pîslaru şi jucătoarele de câmp Dana Băbeanu, Raluca Agrigoroaei (fostă Ivan) şi Daniela Crap.
Partida dintre HCM Roman şi HC Zalău este un meci restanţă din cadrul etapei a IX-a aa Ligii Naţionale, urmând ca prima etapă din acest an să se desfăşoare miercuri, 8 ianuarie, când HC Zalău va întâlni tot în deplasare CSM Cetate Devatrans.

Leave a Comment