HC Zalău vizează a doua victorie pe teren propriu

Sâmbătă, ora 11, Sala Sporturilor din Zalău

HC Zalău – CSM Ploieşti

După un început anost de sezon, formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a avut evoluţii mai bune în ultimele două etape, pe care a şi reuşit să le câştige. După victoria de pe teren propriu, 25 – 23 în faţa Universităţii Neptun Constanţa, a urmat, săptămâna trecută, succesul din deplasare, 28 – 18 pe terenul echipei HCM Râmnicu Vâlcea.
Sâmbătă, începând cu ora 11, HC Zalău va susţine al treilea meci pe teren propriu din acest sezon, partidă pe care managerul Gheorghe Tadici speră ca echipa sa să o câştige. „Ne dorim foarte mult victoria, pentru a acumula 12 puncte, care ne-ar plasa aproape de obiectivul pe care ni l-am propus la prima întrerupere a campionatului. Este un campionat echilibrat, dar unul în care, dacă obţii două victorii consecutive ai şansa de a urca câteva locuri în clasament. Ne confruntăm cu unele cu probleme de sănătate, fiindcă, pe lângă Roxana Varga, care va fi operată chiar azi (joi, n.r.), există riscul să nu o pot folosi în partida de sâmbătă nici pe Constantinescu, care s-a accidentat la antrenament. CSM Ploieşti este o echipă care a evoluat mulţi ani în Liga Naţională şi care are în componenţă şi câteva jucătoare cu experienţă. Sper, însă, ca fetele noastre să se mobilizeze cât mai bine, să obţinem victoria şi să ne consolidăm locul cinci în clasament”, a declarat tehnicianul zălăuan.
CSM Ploieşti a obţinut o singură victorie în primele cinci etape, 25 – 22 pe terenul formaţiei HCM Baia Mare.
Meciul de sâmbătă va fi oficiat de o brigadă formată din Adrian Bargu (Argeş) şi Ştefan Ciurea (Dolj).
Programul complet al etapei a VI-a: CSM Cetate Deva – CSM Bucureşti, HCM Roman – HCM Baia Mare, HC Zalău – CSM Ploieşti, ASC Corona Braşov – HCM Râmnicu Vâlcea, SCM Craiova – Universitatea Neptun Constanţa, Universitatea Jolidon Cluj – HC Dunărea Brăila.

Conducerea organizează tombolă

Conducerea clubului zălăuan va organiza o tombolă la partida de sâmbătă, la care vor avea posibilitatea să participe toţi spectatorii care îşi vor achiziţiona bilete la intrarea în sală. Preţul unui bilet va fi de 5 lei, iar spectatorii vor primi şi un tichet pe care vor fi obligaţi să-l păstreze până la finalul meciului. „Intenţia noastră este de a-i stimula pe spectatorii noştri fideli. Vom pune la dispoziţie 4 – 5 premii, care, cu siguranţă, le vor fi utile”, a precizat Tadici.
Primele extrageri vor avea loc în pauza meciului dintre HC Zalău şi CSM Ploieşti, iar partea a doua a tombolei va avea loc la finalul partidei.

 

Leave a Comment