HC Zalau va efectua cantonamentul verii pe litoral

Magazin Salajean 24 iunie 2010 0

HC Zalau va efectua cantonamentul verii pe litoral

La fel ca anul trecut, handbalistele de la HC Zalau vor efectua si in aceasta vara stagiul de pregatire pe malul marii. Va fi o forma de reciprocitate cu clubul Tomis Constanta.

Tomis suporta financiar cheltuielile cantonamentului nostru, iar noi le intoarcem gestul la finalul lunii august, cand vor veni in cantonament la Zalau, a afirmat managerul Gheorghe Tadici. Va reamintim ca jucatoarele conduse de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu si-au reluat luni pregatirile, insa numai pentru o saptamana, urmand sa aiba o noua vacanta pana in data de 9 iulie.

La fel ca la inceputul acestei saptamani, handbalistele zalauane vor sustine la inceputul lunii iulie noi normele de control, dupa care se va intra in pregatire centralizata. In aceasta saptamana, cei doi tehnicieni au dispus de 12 jucatoare din vechiul lot, carora li s-a mai adaugat o handbalista venita in probe de la Unirea Sannicolau Mare.

La sedintele de pregatire a participat si Dana Babeanu, accidentata la finalul anului trecut, jucatoare despre care Tadici a declarat ca ar fi cel mai bun transfer al verii daca s-ar reface complet pana la startul noului sezon. Din lot lipsesc junioarele Adina Muresan si Roxana Rob, convocate la lotul national, dar si interul Adriana Holhos, plecata in America dupa incheierea sezonului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »