HC Zalau si U Jolidon Cluj, cu cele mai multe puncte la Cupa de Vara

Magazin Salajean 30 august 2010 0

HC Zalau si U Jolidon Cluj, cu cele mai multe puncte la Cupa de Vara

Handbal Club Zalau a organizat la finalul saptamanii trecute editia a VI-a a Cupei de Vara, la care au mai fost prezente echipele: U Jolidon Cluj, Universitatea Resita, CSM Cetate Devatrans si lotul de tineret al Romaniei, condus de Dumitru Musi, fost coleg cu Tadici la lotul de senioare. Meciul de debut al turneului a avut loc joi dimineata, intre HC Zalau si Universitatea Resita, partida castigata fara probleme de zalauance, cu scorul de 33 – 25, dupa ce la pauza aveau un avans de sase goluri (17 – 11). Cea mai mare diferenta de scor s-a inregistrat in minutul 34, cand echipa zalauana a condus cu 28 – 15. Pentru HC Zalau, al doilea meci al turneului a avut loc vineri dimineata, adversara fiind CSM Cetate Devatrans. Fara managerul Gheorghe Tadici pe banca, care a ales sa priveasca meciul din tribuna, jucatoarele de la HC Zalau parca nu au fost atat de motivate, obtinand cu greu un rezultat de egalitate in fata devencelor. In primele 18 minute s-a mers cap la cap, dupa care, doua minute mai tarziu, Zalau avea un avans de doua goluri (10 – 8). In minutul 27, scorul era 10 – 11, insa, pana la pauza, echipa zalauana a intors rezultatul conducand cu 13 – 12.

In partea a doua, Holhos si compania si-au marit avansul, conducand cu 19 – 15 in minutul 37 si cu 22 – 19 in minutul 46. Finalul insa nu a mai fost la fel de bun pentru HC Zalau, iar Deva a reusit sa egaleze in minutul 58 (24 – 24), scor cu care s-a si incheiat partida. Vineri seara, Zalaul a avut ca adversar lotul de tineret al Romaniei, de care a trecut fara mari eforturi cu scorul de 34 – 25. Pentru gruparea zalauana, ultimul meci trebuia sa aiba loc sambata, de la ora 10:45, impotriva echipei U Jolidon Cluj, insa cele doua cluburi s-au inteles ca meciul sa nu se mai dispute, ca formatia clujeana sa nu mai plateasca o noapte de cazare.

Cupa de Vara a fost ultimul turneu de pregatire pentru formatia zalauana, fiindca la finalul acestei saptamani va debuta noul sezon din Liga Nationala. Startul noii editii va fi dat chiar de HC Zalau, care va evolua vineri, de la ora 17, in deplasare, in fata echipei HCM Buzau.

Rezultatele complete ale turneului: HC Zalau – Universitatea Resita 33 – 25, U Jolidon Cluj – Romania tineret 39 – 27, Univ. Resita – U Jolidon Cluj 18 – 28, Romania tineret – CSM Cetate Devatrans 30 – 30, Romania tineret – Univ. Resita 24 – 23, HC Zalau – CSM Cetate Devatrans 24 – 24, CSM Cetate Devatrans – U Jolidon Cluj 28 – 28, HC Zalau – Romania tineret 34 – 25, CSM Cetate Devatrans – Univ. Resita 18 – 19

Clasament: 1. U Jolidon Cluj 5p; 2. HC Zalau 5p; 3. CSM Cetate Deva 3p; 4. Romania tineret 3p; 5. Universitatea Resita 2p.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »