HC Zalau se pregateste pentru primul turneu amical

Magazin Salajean 4 august 2010 0

HC Zalau se pregateste pentru primul turneu amical

Dupa doua stagii de pregatire, unul la malul marii si altul la o altitudine de 1.400 de metri, la Fundata, handbalistele pregatite de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu au reinceput de luni pregatirea pe plan local. Formatia zalauana efectueaza zilnic doua sedinte de pregatire, dimineata la Sala Sporturilor, unde se pune baza pe pregatirea specifica, iar dupa-amiaza la Stadionul Municipal si pe Meses, unde handbalistele fac antrenamente fizice.

Au fost doua perioade foarte bune de pregatire, iar acum continuam sa consolidam pregatirea fizica cu doua antrenamente pe zi. Ne preocupa si pregatirea specifica, iar dimineata facem un antrenament la Sala Sporturilor, dupa care, dupa-amiaza ne pregatim la Stadionul Municipal si pe Meses. Avem nevoie de 6 – 7 antrenamente pana la primul turneu de pregatire. Daca in cele doua cantonamente nu s-a accidentat nicio jucatoare este foarte important sa nu se intample acest lucru nici pe viitor, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.

La inceputul acestei saptamani, tehnicianul zalauan a promovat la echipa de senioare o noua junioara de la CSS Zalau, Lavinia Fazecas, pe care Tadici ar putea sa o pastreze in lot daca aceasta confirma in perioada de pregatire.

Din echipa lipsesc in continuare Adina Muresan si Roxana Rob, care vor reveni de la lotul national de junioare la finalul acestei luni, dar care vor fi prezente cu echipa nationala in turneul de la Zalau, din perioada 26 – 28 august.

Primul turneu de verificare este programat la sfarsitul saptamanii viitoare, in Ungaria, la Budapesta, urmand sa mai fie prezente formatiile: HCM Baia Mare, Cornexi Alcoa si Ferencvaros. Va urma Cupa Jolidon, turneu organizat la Zalau in perioada 21 – 22 august, fiindca Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca e in proces de modernizare. Tot la Zalau va avea loc, o saptamana mai tarziu, Cupa de Vara organizata de HC Zalau. Vom da sansa tuturor jucatoarelor sa evolueze in turneele de pregatire, pentru a putea cristaliza o formula de start cat mai competitiva, a incheiat Gheorghe Tadici.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »