HC Zalău se pregăteşte alături de lotul naţional de tineret

Handbal Club Zalău efectuează, începând de marţi, un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei, un loc în care formaţia antrenată de Gheorghe Tadici îşi desfăşoară de mulţi ani atât cantonamentele de vară, cât şi cele de iarnă.
La începutul acestei săptămâni s-a reunit şi lotul naţional de tineret al României, unde a fost numit selecţioner Gheorghe Tadici. Iniţial, „tricolorele” mici urmau să se pregătească la Izvorani, dar selecţionerul a solicitat ca stagiul să se dispute la Cheile Grădiştei.
„O să solicit să facem pregătirea la Cheile Grădiştei şi cu lotul de tineret, pentru că există condiţii foarte bune acolo”, a precizat Gheorghe Tadici la scurt timp după ce a fost numit selecţionerul naţionalei de tineret.
În lotul de tineret al României, au fost convocate, înainte ca Tadici să fie numit selecţioner, patru handbaliste de la HC Zalău: portarul Raluca Kelemen şi jucătoarele de câmp Diana Nichitean, Andreea Stîngă şi Alexandra Bojan.
Din lotul echipei zălăuane ce se pregăteşte la Cheile Grădiştei timp de opt zile lipseşte şi interul Ana Maria Dragut, convocată la lotul naţional de senioare pentru Campionatul Mondial din Germania, din perioada 1 – 17 decembrie.
HC Zalău va reveni săptămâna viitoare din cantonament, urmând să continue pregătirea pe plan local până la mijlocul lunii decembrie, când sunt programate două jocuri bilaterale.
În perioada 21 – 22 decembrie, echipa zălăuană va participa la un turneu de verificare la Vâlcea, iar o săptămână mai târziu va avea loc la Zalău o nouă ediţiei a „Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”.

Leave a Comment