HC Zalău s-a terminat ca bateria în Capitală

CSM București – HC Zalău 26 – 23 (12 – 15)

HC Zalău a pierdut luni seara un meci pe care l-a controlat timp de 45 de minute. Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici au cedat cu 23 – 26 pe terenul echipei CSM București, după ce, la un moment dat, formația de la poalele Meseșului a avut avans de șase goluri pe tabelă, 14 – 8 în minutul 24.

Apărarea a funcționat foarte bine în prima parte, iar pe faza de atac, Constantinescu a fost principala marcatoare a Zalăului. Echipa pregătită de Tadici a intrat cu avans de trei goluri la vestiare, 15 – 12, însă evoluția jucătoarelor din partea secundă este greu de înțeles. HC Zalău a făcut multe greșeli pe faza de apărare și a irosit multe atacuri, erori de care bucureștencele au profitat din plin și au restabilit egalitatea la 18 în minutul 43. Vizibil afectate de revenirea echipei adverse, handbalistele zălăuane au practicat un joc tot mai haotic în ultimul sfert de oră, iar formația gazdă s-a desprins la cinci goluri, 25 – 20 în minutul 55. HC Zalău a încercat să revină pe final, dar a fost prea târziu pentru a obține o victorie pe care, la un moment dat a avut-o în mână și care ar fi rezolvat în mare parte problema calificării în play-off-ul Ligii Naționale.

HC Zalău: Ana Maria Inculeț, Mihaela Mureșan, Adina Mureșan – Georgiana Ciuciulete (3), Velria Motogna (2), Ana Maria Șomoi, Andrada Trif (3), Claudia Constantinescu (11), Carmina Bădiță (3), Valentina Bardac, loredana Pera, Florina Ciobanu și Andrada Pop (1). Manager: Gheorghe Tadici

One Thought to “HC Zalău s-a terminat ca bateria în Capitală”

  1. Doru P

    NISTE NESIMTITE fara onoare !

Leave a Comment