HC Zalău s-a întors cu trei puncte din ultima deplasare a turului

HC Zalău s-a întors cu trei puncte din ultima deplasare a turului

Handbal Club Zalău a câştigat cu scorul de 23 – 18 meciul susţinut ieri după-amiază, pe terenul formaţiei Danubius Galaţi, partidă contând din cadrul penultimei etape a turului Ligii Naţionale. La pauză, echipa lui Tadici a condus cu 16 – 8.
După patru minute de joc, echipa zălăuană conducea cu 3 – 0, prin golurile înscrise de Rob, Panici şi Dragut, dar gazdele au restabilit egalitatea la patru în minutul 10. Tabela a arătat egalitate doar câteva minute, fiindcă zălăuancele s-au desprins rapid la 8 – 5, iar până la pauză, diferenţa a fost majorată. Echipa lui Tadici avea opt goluri avans după prima parte a întâlnirii, o diferenţă care i-a permis tehnicianului zălăuan să introducă în teren în repriza secundă şi jucătoarele de rezervă.
Ştiind că adversarele vin după trei jocuri dificile, două în cupele europene şi unul în campionat, împotriva campioanei CSM Bucureşti, gălăţencele au sperat că vor reveni în partea a doua a meciului, dar apărarea Zalăului a funcţionat aproape la fel de bine ca în prima repriză.
„Am jucat bine, în special în prima repriză. Fetele au respectat indicaţiile, în special în faza de apărare, s-au străduit să obţină o victorie, chiar s-a văzut oboseala în repriza secundă. Mă îngrijorează faptul că sunt câteva jucătoare pe care am fost nevoit să le folosesc minute multe în toate meciurile şi resimt oboseala. Este important că am obţinut o victorie acolo unde au pierdut echipe precum Corona Braşov, Dunărea Brăila şi Măgura Cisnădie. Paula Vişan a avut din nou intervenţii bune în poartă, a apărat şi o aruncare de la şapte metri, dar au jucat bine şi Dragut, Irimia şi Panici”, a declarat Gheorghe Tadici.
Tehnicianul zălăuan s-a arătat indignat de atmosfera creată de spectatorii gălăţeni pe parcursul meciului. „Am văzut cel mai mizerabil public din ultimii zece ani. Ne-au fost adresate jigniri şi înjurături, fără ca cineva să intervină, cu toate că l-a un moment dat m-am adresat şi observatorului”, a mai precizat Tadici.
După victoria de la Galaţi, Handbal Club Zalău a acumulat 19 puncte, urcând pe poziţia a şasea în Liga Naţională.
HC Zalău: Paula Vişan – Ana Maria Dragut (5), Roxana Rob (5), Andrada Trif (4), Valentina Panici (4), Raluca Irimia (3), Larisa Tamaş (1), Ana Ciolan (1), Cristiana Nica, Dana Abed Kader şi Diana Nichitean. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici

3 Thoughts to “HC Zalău s-a întors cu trei puncte din ultima deplasare a turului”

  1. Anonim

    la ce buget au si sunt pe locul 6 ??????

    1. Anonim

      Habar n ai ce vb…

  2. Anonim

    Buget de locul 12…sub cele de pe locul 14..

Leave a Comment