HC Zalau s-a impus in primele doua meciuri ale turneului

Magazin Salajean 22 decembrie 2011 0

HC Zalau s-a impus in primele doua meciuri ale turneuluiTurneul international de handbal, Cupa Judetului Salaj, a debutat marti cu partida dintre HC Zalau si ENKSE Bekescsabai, echipa zalauana invingand la zece goluri (35 – 25) formatia condusa de Peter Kovacs, fostul tehnician al Oltchimului. Tot marti, SCM Craiova a dispus cu scorul de 38 – 25 de HCM Baia Mare.

Prima editie a Cupei Judetului Salaj a continuat ieri dimineata cu jocul dintre RK Zajekar si HCM Baia Mare, campioana Serbiei castigand cu un categoric 36 – 22. Dupa ce a pierdut la scor prima partida, cu HC Zalau, ENKSE Bekescsabai nu a reusit decat un rezultat de egalitate, 29 – 29 in fata celor de la SCM Craiova.

A doua partida pentru echipa managerului Gheorghe Tadici a avut loc ieri, de la ora 13:30, Ciuciulete si compania castigand cu scorul de 29 – 21, iar dupa inchiderii editiei s-au mai desfasurat partidele: ENKSE Bekescsabai – RK Zajekar, HC Zalau – HCM Baia Mare si RK Zajekar – SCM Craiova.

In aceasta dimineata sunt programate ultimele doua dispute. Baia Mare va intalni formatia ungara Bekescsabai de la ora 9:45, iar Zalaul va intalni campioana Serbiei RK Zajekar, de la ora 11:30.

Festivitatea de premiere este programata la ora 13:15.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »