HC Zalău s-a impus fără emoţii în faţa Rapidului

Miercuri după-amiaza, într-un meci din cadrul etapei a III-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, HC Zalău s-a impus cu scorul de 26 – 20, pe teren propriu, în faţa celor de la Rapid Bucureşti. La pauză, echipa lui Tadici a avut tot un avans de şase goluri, 13 – 7.

Deşi avea în faţă un adversar care a revenit în prima ligă în această vară, Rapidul nu a venit să se predea la Zalău, iar acest lucru s-a văzut în anumite momente în care jucătoarele pregătite de Robert Licu s-au luptat la propriu cu handbalistele lui Tadici.

Zalăul a început foarte bine jocul, iar după 12 minute tabela a indicat 6 – 1. Rapidistele au încercat revenirea şi s-au apropiat la trei lungimi, dar Zalăul a început din nou asaltul. Pe lista marcatoarelor şi-a trecut numele şi portarul Zalăului, Raluca Kelemen, înscriind din poartă în poartă pentru 9 – 4. Zalăul a intrat cu şase lungimi la pauză, iar în partea a doua s-a desprins la opt goluri cu un sfert de oră înainte de final.

Deciziile arbitrilor au agitat spiritele în ambele părţi, iar în final au trimis-o în tribune pe Teodora Popescu.

Meciul s-a terminat cu o aruncare de la şapte metri ratată de către oaspete, aşa cum s-a întâmplat şi în partea Zalăului la finalul primei reprize, când Alexandra Severin a ratat o aruncare de la şapte metri cu 10 secunde înainte de pauză.

„Aşa cum mă aşteptam, a fost un meci foarte greu. În ciuda faptului că este o echipă nou-promovată, Rapidul are o linie de nouă metri bună, la fel şi poarta, aţi văzut că Paula Ungureanu a făcut şi azi 50 la sută din echipă. Nici jucătoarele noastre nu au respectat ce au antrenat de o săptămână nici la aruncările de la şapte metri, nici la cele de la nouă metri, însă, una peste alta, sunt mulţumit că echipa a muncit foarte mult. Fetele s-au concentrat foarte bine în prima repriză. Nu aş spune că în repriza a doua au făcut un joc mai slab, dar au apărut anumite greşeli inerente. Problema a fost ratările de la şapte metri. Am obinut o victorie la şase goluri fără niciun dubiu”, a declarat Gheorghe Tadici.

„Din păcate, deşi am avut de a face cu un adversar tânăr, nu cu foarte mare experienţă, am început cu frică, ceea ce s-a văzut în joc şi pe tabela de marcaj. Dar, la Zalău e foarte greu de câştigat. Echipa gazdă joacă dur în apărare şi folosesc şi metode mai puţin oneste, trageri de tricou, la care cred că cei care erau meniţi să gestioneze situaţia în teren nu au făcut-o cu prea mult succes. Am jucat slab, dar şi gestionarea jocului de către cei doi arbitri a fost precară, ca să nu folosesc alte cuvinte”, a afirmat, de cealaltă parte, Robert Licu.

HC Zalău: Raluca Kelemen (1), Sara Abed-Kader, Adina Sabău – Sabrina Lazea (5), Dana Abed Kader (5), Cristiana Nica (4), Alexandra Severin (3), Andreea Mihart (2), Andreea Tecar (2), Alexandra Vrabie (2), Teodora Popescu (1), Diana Nichitean (1), Bianca Berbece, Mihaela Coman şi Tatyana Prycop. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici

Rapid Bucureşti: Paula Ungureanu, Andreea Arghir, Olivia Manu – Alexandra Trifan (5), Georgiana Bazon (5), Jasna Boljevic (2), Marina Ilie (2), Elena Lavrinikj (2), Andreea Carabulea (2), Andra State (1), Oana Bucă (1), Ana-Maria Cirigiu, Bianca Ionescu, Maria Georghiceanu, Gabriela Preda şi elena Dăscălete. Antrenori: Robert Licu (principal) şi Bogdan Vasile (secund)

2 Thoughts to “HC Zalău s-a impus fără emoţii în faţa Rapidului”

  1. Anonim

    nu iti uita boasele acasa, scrie despre derapajul rasist grotest al asa-zisilor ultrasi din zalau

  2. Anonim

    Pe facebook posteaza toti impostori ce vor ! Asta e cultura de Romanica !

Leave a Comment