HC Zalău s-a despărţit de şase jucătoare

După Diana Puiu, care s-a transferat la Universitatea Alexandrion Cluj, HC Zalău s-a mai despărţit de cinci jucătoare după încheierea sezonului 2015 – 2016. La formaţia zălăuană nu vor mai evolua în sezonul viitor portarii Adina Mureşan şi Diana Diaconu, dar nici jucătoarele de câmp Florina Ţurcaş, Anca Onicaş şi Andrada Pop

Finalul ediţiei 2015 – 2016 a Ligii Naţionale de handbal a adus şi o serie de schimbări în lotul formaţiei HC Zalău. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici s-a despărţit de şase jucătoare în această vară. După interul Diana Puiu, care a ales să evolueze la Universitatea Alexandrion Cluj în sezonul viitor, conducerea nemaifiind de acord să-i prelungească contractul încheiat în această vară, alte cinci jucătoare nu se vor mai regăsi în lotul zălăuan campionatul următor. Din trei portari cât a avut la dispoziţie în campionatul trecut, Gheorghe Tadici a rămas doar cu Ana Maria Inculeţ, despărţindu-se de Diana Diaconu şi Adina Mureşan. Potrivit informaţiilor oferite de Tadici, prima mai avea un an de contract cu clubul zălăuan, în timp ce contractul lui Mureşan ar fi expirat abia în vara anului 2018.
Managerul zălăuan a renunţat şi la două extreme în această vară, la Florina Ţurcaş, al cărui contract ar fi expirat în vara anului viitor şi la Andrada Pop, care mai are contract cu clubul zălăuan până în 2018.
În lotul cu care Tadici va aborda sezonul 2016 – 2017 nu se va regăsi nici Anca Onicaş, jucătoare transferată în vara anului trecut sub formă de împrumut de la Centrul Naţional de Excelenţă din Râmnicu Vâlcea.
În acest moment, Gheorghe Tadici dispune de doar 11 handbaliste, neavând semnat niciun contract cu vreo handbalistă din România. Reunirea lotului este programată în data de 12 iulie.

3 Thoughts to “HC Zalău s-a despărţit de şase jucătoare”

  1. Danut

    Nu are azi dar luna viitoare poate vin alte 3-4-5 jucatoare . Mai este o zi pana luna viitoare , asa ca in perioada 1-2 iulie Tadici anunta lotul de jucatoare pentru sezonul viitor . De ce nu anuntati si plecarea lui Klimec, care mai are si ea contract inca un an de zile . Se transfera in Turcia !

  2. Radu

    Nu cred ca pana la aceasta ora are doar 11 jucatoare sub contract . Poate este in negocieri nefinalizate cu unele. Iar POP, ONICAS si MURESAN , nu au plecat de la echipa. Nici Turcas nu o sa plece, la fel ca anul trecut ! Se aude ca a perfectat presedintele 3-4 transferuri . Poate Tadici nu stie ? Ma indoiesc , sa fie un asa neprofesionism la acest club !

  3. Anonim

    Dar dc tadici nu spune dc nuvin juc de la baia mare ca elisei sau nechita sau suzs sau alte handbaliste de valoare?nu vine nimeni la acest club toate pleaca la alte cluburi numa la zalau nu vine nici una

Leave a Comment