HC Zalau (re)debuteaza in Europa

Magazin Salajean 15 octombrie 2010 0

HC Zalau (re)debuteaza in Europa

Dupa 16 ani in care a fost prezenta de fiecare data in cupele europene, dar si dupa alte patru sezoane de pauza, HC Zalau revine in aceasta dupa-amiaza intr-o competitie de nivel european

Azi, ora 17, Sala Sporturilor din Zalau

HC Zalau – HB Dudelange

Maine, ora 11, Sala Sporturilor din Zalau

HC Zalau – HB Dudelange

Handbalul zalauan revine in Europa dupa o pauza de patru sezoane. HC Zalau va evolua pe teren propriu in fata campioanei din Luxemburg, HB Dudelange, ambele manse urmand sa aiba loc la Zalau, in Sala Sporturilor. Primul duel este programat in aceasta dupa-amiaza, de la ora 17, iar a doua intalnire maine, de la ora 11. Ambele partide conteaza pentru turul doi din Cupa EHF. Adversarul echipei zalauane este unul modest, care, in mod normal nu ar trebui sa puna probleme handbalistelor noastre. Totusi, managerul Gheorghe Tadici a declarat ca fetele isi vor respecta adversara, mai ales ca formatia din Luxemburg este antrenata de o fosta componenta a echipei nationale a Romaniei.

Ne respectam adversarul, chiar daca este o echipa care, in mod normal, nu ar trebui sa ne puna probleme. Antrenoarea echipei din Luxemburg este o romanca, Rodica Covaliu, o fosta jucatoare emblematica a echipei nationale de senioare a Romaniei, cu peste 60 de selectii. Este bine ca am revenit in cupele europene dupa o pauza de patru sezoane, mai ales ca inainte, timp de 16 ani am fost prezenti, an de an, in cupele europene, a declarat managerul zalauan.

Partidele de la Zalau vor fi oficiate de un cuplu rus, format din Kiyashko si Kiselev, iar delegat din partea Federatiei Europene de Handbal a fost numit ucraineanul Fegir.

Pretul unui bilet este de 5 lei, urmand sa se puna in vanzare de la ora 15.

Actionarii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Ceramica. Sponsori: Riposta&Ritorsa Simleu Silvaniei, Magura Simleu Silvaniei, Grupul Simex Simleu Silvaniei, Inserco, Ady Com, Comigex, Vidalis Holding, Complex Severus, Hotel Porolissum, Centogroup, BrilliantPlaza, Group Metal Trading SRL Zalau, Hanul Drumetilor, Magazin Salajean, Sportul Salajean, Salvosan Ciobanca.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »