HC Zalău pregăteşte partea a doua a campionatului la Cheile Grădiştei

La aproximativ două săptămâni de la desfăşurarea ultimei etape din acest an, Handbal Club Zalău va pleca într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei. Echipa condusă de Gheorghe Tadici va pleca luni în cantonament, pregătirea centralizată urmând să se încheie în 8 decembrie, cu un turneu de pregătire. În staţiunea montană din judeţul Braşov vor mai face pregătire în perioada următoare alte trei formaţii din Liga Naţională: HC Dunărea Brăila, SCM Craiova şi Gloria Buzău, iar turneul de pregătire va fi organizat împreună cu cele trei formaţii.
După jocul susţinut pe terenul Gloriei Buzău, câştigat cu 25 – 24 de gazde, handbalistele zălăuane au intrat într-o mini-vacanţă, însă managerul Gheorghe Tadici i-a trasat fiecărei jucătoare un program de pregătire, urmând ca ele să fie testate luni, când revin la antrenamente.
După revenirea din cantonament, HC Zalău va continua pregătirea în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, iar în perioada sărbătorilor de iarnă va participa la alte două turnee de verificare. Unul dintre ele va avea loc la Zalău, în perioada 21 – 22 decembrie, competiţiel a care şi-au anunţat deja prezenţa CSM Slatina şi SCM Craiova.
Între Crăciun şi Anul Nou, HC Zalău va participa şi la un turneu la Cluj, în organizarea Clubului Universitatea, celelalte două participante fiind Minaur Baia Mare şi Gloria Bistriţa.
Odată cu desfăşurarea ultimei etape din acest an, a XI-a, clubul zălăuan s-a despărţit şi de portarul Cristina Lung, fiica fostului portar al Stelei, Tibi Lung şi nepoata celebrului Silviu Lung. Aceasta, după ce în urmă cu puţin timp, Gheorghe Tadici a renunţat şi la serviciile interului Andreea Stângă. În schimb, tehnicianul Zalăului a transferat-o pe Daniela Corban, campioană mondială de junioare în 2014 şi medaliată cu bronz în urmă cu doi ani la Campionatul Mondial pentru tineret.

2 Thoughts to “HC Zalău pregăteşte partea a doua a campionatului la Cheile Grădiştei”

  1. Adrian

    Copy paste de la Sportul Salajan. Asadar un singur ziar de sport in Salaj, Graiul Salajului si acum si Magazin Salajan copiind de la Sportul Sj. Rau au ajuns cele doua ziare citate ! Felicitari !!

  2. Anonim

    Rau ai ajuns Morar. Asa este cand stai cu fundul in doua luntrii! Pacat.

Leave a Comment