HC Zalau, pe locul sase in Liga Nationala

Magazin Salajean 11 noiembrie 2008 0

HC Zalau, pe locul sase in Liga NationalaEchipa pregatita de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu se afla pe locul sase dupa primele sapte etape

Victoria obtinuta de HC Zalau sambata dimineata, pe teren propriu, in fata echipei Otelul Galati a facut ca formatia de la poalele Mesesului sa urce pe locul sase dupa primele sapte etape. Jucatoarele zalauance nu numai ca au castigat in fata galatencelor, dar au si facut-o la o diferenta foarte mare de scor, 11 goluri, lucru ce i-a uimit la final pe spectatorii prezenti la meci. Nimeni nu ne-a dat nici o sansa inaintea acestui meci, insa am demonstrat ca nu suntem o echipa de subsolul clasamentului. De acum inainte, nimeni nu va mai veni la Zalau dupa puncte, a declarat managerul general, Gheorghe Tadici. Liga Nationala de handbal feminin va fi intrerupta pana in data de 21 decembrie, deoarece lotul national de senioare urmeaza sa participe la Trofeul Carpati, dupa care va efectua pregatire pentru Campionatul European din Macedonia, ce se va desfasura in perioada 1 – 14 decembrie.

Actiune de promovare a handbalului

Avand in vedere pauza de o luna si jumatate din Liga Nationala, echipa de la poalele Mesesului va sustine cateva partide demonstrative in comunele din apropierea Zalaului. Prin aceasta actiune se intentioneaza promovarea handbalului in comunele respective, dar mai ales descoperirea de tinere talente. Deja au fost stabilite doua deplasari, urmand ca in 18 noiembrie HC Zalau sa sustina un meci demonstrativ la Ileanda, iar o zi mai tarziu, la Sarmasag. Am fost invitati in comunele respective si intentionam ca prin aceste meciuri sa promovam handbalul si sa descoperim tinere talente, a afirmat Gheorghe Tadici.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »