HC Zalău participă la un turneu de verificare la Roman

Liga Naţională de handbal feminin a fost întreruptă până la finalul acestei luni, dat fiind faptul că echipa naţională a României susţine în această perioadă meciurile de calificare la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice din această vară, de la Rio de Janeiro.

După victoria de pe teren propriu în faţa formaţiei HC Alba Sebeş, zălăuancele pregătite de Gheorghe Tadici au avut o minivacanţă de câteva zile, după care au revenit la antrenamente, în vederea pregătirii ultimelor cinci etape din campionat.
„Până la finalul sezonului, mai avem de susţinut cinci etape din campionat şi una sau două etape în Cupa României. Practic, este ultima parte a campionatului. Este o pauză cauzată de meciurile echipei naţionale a României împotriva Norvegiei, în devedera calificării la Campionatul European şi pentru turneul preolimpic. România este calificată, practic, la Campionatul European, dar acum se va decide de pe ce poziţie. Campionatul se reia în data de 26 martie, iar până atunci, vom efectua zilnic câte două antrenamente. Încercăm că creştem puţin în tonus, chiar dacă am scăpat de orice grijă privind partea de jos a clasamentului, fiindcă toată lumea încearcă să evite barajul pentru retrogradare. Acolo este o bătălie acerbă între Măgura Cisnădie şi Rapid Bucureşti”, a declarat Gheorghe Tadici, care intenţionează să folosească mai mult jucătoarele de rezervă în etapele rămase.
Componentele echipei HC Zalău vor continua pregătirea pe plan local, iar săptămâna viitoare vor participa la un turneu de verificare la Roman, unde au mai fost invitate Unirea Slobozia şi CSM Bistriţa. Competiţia de la Roman este programată în perioada 16 – 17 martie.
HC Zalău ocupă locul opt cu cinci etape înainte de finalul campionatului, cu zece victorii, două egaluri şi nouă înfrângeri, iar până la finalul sezonului, handbalistele conduse de Gheorghe Tadici se vor duela cu Rapid Bucureşti (deplasare), HC Dunărea Brăila (acasă), Universitatea Alexandrion Cluj (deplasare), HCM Râmnicu Vâlcea (deplasare) şi ASC Corona Braşov (acasă).

One Thought to “HC Zalău participă la un turneu de verificare la Roman”

  1. Noi

    Nu as mai juca decat cu jucatoarele sub contract anul viitor daca as fi eu antrenor iar ac jucatoare ar creste mult in 6-7 jocuri oficiale. Ce locul 8 sau 10 ???De gandit dle Marc. Poate il influentati pe Tadici.Ce ziceti ?))

Leave a Comment