HC Zalău participă la primul turneu de pregătire din această iarnă

Revenită de curând din stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei, HC Zalău va participa la finele acestei săptămâni la prima competiţie amicală din pauza de iarnă. Echipa condusă de Gheorghe Tadici va evolua la prima ediţiei a competiţiei intitulate „Cupa Slatina”, organizată de Clubul Sportiv Municipal Slatina, în colaborare cu Primăria Municipiului Slatina. La turneu au mai fost invitate SCM Craiova, formaţie ce evoluează tot pe prima scenă a handbalului românesc şi Dacia Mioveni, echipă situată pe primul loc în Seria C a Diviziei A.
Turneul va debuta vineri dimineaţa, la ora 10, cu partida dintre Dacia Mioveni şi SCM Craiova, urmată de duelul dintre CSM Slatina şi HC Zalău. Echipa condusă de Gheorghe Tadici va susţine al doilea meci tot vineri, de la ora 16:30, împotriva Daciei Mioveni, iar ziua se va încheia cu disputa dintre CSM Slatina şi Dacia Mioveni.
Sâmbătă, în cea de-a doua zi a turneului, zălăuancele se vor duela cu formaţia din Craiova, duel programat la ora 10, iar la ora 12 va avea loc ultima dispută din cadrul competiţiei: CSM Slatina – Dacia Mioveni.
Handbal Club Zalău va organiza un turneu amical în perioada 21 – 22 decembrie, competiţie la care vor fi prezente două din cele trei adversare de la „Cupa Slatinei”: CSM Slatina şi SCM Craiova.
11 zile a durat stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei, cantonament în care profesorul Gheorghe Tadici a pus accentul pe pregătirea fizică, jucătoarele efectuând zilnic câte două antrenamente. Stagiul s-a încheiat cu trei partide amicale, două susţinute împotriva Craiovei şi unul în faţa celor de la Dunărea Brăila.

Leave a Comment