HC Zalau organizeaza turneu de verificare

Magazin Salajean 29 octombrie 2010 0

Gruparea de la poalele Mesesului profita de pauza din Liga Nationala, organizand azi si maine un turneu de verificare la care vor mai participa trei echipe: Universitatea Jolidon Cluj, CSM Cetate Devatrans si lotul national de tineret al Romaniei, care a efectuat in aceasta saptamana un stagiu de pregatire la Zalau. Din lotul Romaniei, condus de Dumitru Musi, fac parte si trei jucatoare de la clubul zalauan: portarul Adina Muresan si jucatoarele de camp Roxana Rob si Florina Ciobanu.

Liga Nationala de handbal feminin a fost intrerupta pentru desfasurarea Trofeului Carpati, urmand sa fie reluata la finele saptamanii viitoare, cand HC Zalau va evolua in deplasare la SCM Craiova. Pe langa etapa programata saptamana viitoare, pana la finalul acestui an va mai avea loc o singura etapa din Liga Nationala, in 14 noiembrie, cand echipa condusa de Gheorghe Tadici va primi vizita celor de la Rulmentul Urban Brasov. Campionatul va fi apoi intrerupt pana in 9 ianuarie 2011, fiindca urmeaza diferite actiuni ale lotului national de senioare, dupa care, in perioada 6 – 19 decembrie, participarea la Cam-pionatul European din Norvegia si Danemarca.

Programul turneului: vineri, 29.10.2010: ora 17 Romania (tineret) – U Jolidon Cluj, ora 18:45 HC Zalau – CSM Cetate Devatrans; sambata, 30.10.2010: ora 9:30 CSM Cetate Devatrans – Romania (tineret), ora 11 HC Zalau – U Jolidon Cluj, ora 15:30 U Jolidon Cluj – CSM Cetate Devatrans, ora 19 HC Zalau – Romania (tineret).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »