HC Zalău organizează între sărbători Cupa Consiliului Judeţean

Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a participat la finalul săptămânii trecute la Memorialul „Tiberiu Rusu”, organizat de Universitatea Jolidon Cluj, iar la sfârşitul acestei săptămâni va organiza o nouă ediţie a Cupei Consiliului Judeţean.

La competiţia de la Zalău, programată în perioada 28 – 29 decembrie, au fost invitate trei echipe: „U” Jolidon Cluj, NKSE Bekescsabai şi DVCS Debrecen. În meciul de debut se vor duela cele două formaţii ungare, Bekescsabai şi DVCS Debrecen, sâmbătă, de la ora 10, iar de la 12, HC Zalău va întâlni Universitatea Jolidon Cluj.
Sâmbătă după-amiaza, „U” Jolidon Cluj şi Bekescsabai vor juca de la ora 17, iar ultimul meci al zilei, programat la ora 18:45, va fi între HC Zalău şi DVCS Debrcen.
Duminică dimineaţa sunt programate ultimele două dueluri. De la ora 10:30, HC Zalău va întâlni NKSE Bekescsabai, iar de la ora 12:15, „U” Jolidon Cluj va întâlni DVCS Debrecen.
La turneul de la Cluj, echipa zălăuană a susţinut trei meciuri, obţinând două victorii şi un rezultat de egalitate. În primul meci, HC Zalău a învins cu 35 – 33 formaţia Bekescsabai, iar în a doua partidă s-a impus şi mai clar, 35 – 27 în faţa celor de la HCM Râmnicu Vâlcea.
Formaţia de la poalele Meseşului a terminat neînvinsă turneul de la Cluj, după ce a remizat, 28 – 28 în ultimul meci, cel cu SCM Universitatea Craiova.
În urma rezultatelor, handbalistele zălăuane au terminat pe primul loc competiţia, fiind urmate de „U” Jolidon Cluj şi SCM Universitatea Craiova.

 

 

Leave a Comment