HC Zalău nu a rezistat infernului din Giuleşti

Handbal Club Zalău a ratat şansa de a obţine a doua victorie în deplasare din acest sezon, cedând cu 24 – 26 sâmbătă după-amiaza, pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti. În faţa unei săli pline şi a unei atmosfere incendiare, Zalăul lui Tadici nu a părut deloc intimidată în debutul partidei, conducând cu 4 – 0 după primele patru minute. În minutul şase, formaţia de sub Meseş s-a desprins chiar la cinci lungimi, dar a urmat prima eliminare în tabăra lui Tadici, dar şi prima aruncare de la şapte metri în favoarea gazdelor, care au refăcut ecartul de patru. Atacul Zalăului a continuat să funcţioneze bine, forţând rapidistele să comită nu mai puţin de patru faulturi de eliminare, iar la cabine s-a intrat cu 14 – 12 în favoarea echipei oaspete.
Situaţia nu a mai arătat la fel de bine după revenirea de la vestiare, iar zălăuancele au ratat destul de mult, permiţându-le gaudelor să se apropie tot mai mult odată cu trecerea timpului. Au existat şi o serie de decizii controversate ale celor doi arbitri, iar Rapidul a reuşit să egaleze pentru prima dată în minutul 47, când scorul a devenit 18 – 18. În minutul 52, Rapidul s-a desprins la trei goluri, 23 – 20, iar la cum decurgeau lucrurile pe teren, era greu de crezut că Zalăul va mai putea reveni până la final. Diferenţa de la final a fost de două goluri, Dana Abed Kader înscriind ultimul gol al partidei.
Cea mai bună marcatoare a Rapidului a fost Elena Lavrinikj, cu 8 goluri, iar pentru echipa zălăuană, cele mai multe goluri au fost marcate de Cristiana Nica (5).
Următorul meci pentru HC Zalău este programat pe teren propriu, în 22 februarie, de la ora 12:30, împotriva formaţiei Gloria Bistriţa-Năsăud.

foto: Mircea Pauşeniuc

4 Thoughts to “HC Zalău nu a rezistat infernului din Giuleşti”

  1. Anonim

    Dar ce sa crezut ca rapid București se lăsa bătut ușor galeria rapid e frumos are o antrenoare cu ambiție mare bravo rapid București

    1. Anonim

      ii fi ungurul nesplat de pe randul iv care striga sapte la fiecare meci

  2. Alfaman

    Invata lb.romana mai prostule de mai sus.

  3. Anonim

    E greu sa vorbește românește 🙂

Leave a Comment