HC Zalău, locul patru la un turneu de verificare din Germania

Marius Morar 20 august 2012 1
HC Zalău, locul patru la un turneu de verificare din Germania

La turneul intitulat “Ladies Cup” a participat şi CSM Craiova, care s-a clasat pe ultimul loc

Formaţia pregătită de managerul Gheorghe Tadici a fost prezentă la finele săptămânii trecute în Germania, unde a participat la un turneu de verificare, “Ladies Cup”.

Au fost prezente şase echipe, din România mai participând SCM Craiova.

Cele două echipe româneşti au evoluat în grupe diferite, HC Zalău făcând parte din Grupa A, alături de Bayer Leverkusen şi Handball Metz, în timp ce oltencele au evoluat în Grupa B, cu HC Turinger şi Byasen Trondheim.

HC Zalău a câştigat primul meci din grupă, 26 – 25 în faţa celor de la Bayer Leverkusen şi a remizat, scor 21 – 21 împotriva formaţiei Handball Metz.

În cel de-al treilea meci al grupei, Handball Metz a învins cu 29 – 27 pe Bayer Leverkusen, astfel că zălăuancele s-au clasat pe locul doi în grupă, jucând în semifinale cu Thuringer HC. Vali Beşe şi compania au cedat cu 15 – 18, după ce la pauză au condus cu 10 – 7. Cealaltă semifinală a fost câştigată de Metz Handball, care a învins Byasen Trondheim cu 26 – 18, formaţie cu care HC Zalău s-a duelat în finala mică. Zălăuancele au fost învinse la limită în finala mică, scor 25 – 26, în timp ce finala mare a fost câştigată de Metz Handball, cu 31 – 29 în faţa celor de la Turinger HC.

SCM Craiova a pierdut ambele partide din faza grupelor, 12 – 34 cu Byasen Trondheim şi 16 – 26 cu HC Turinger, după care a cedat cu 27 – 17, în meciul pentru stabilirea locurilor 5 – 6, în faţa echipei Bayer Leverkusen.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Fonduri UE 20 august 2012 at 11:45 - Reply

    Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Lasa un Raspuns »