HC Zalau, la Cupa “Roman Voda Musat”

Magazin Salajean 18 august 2011 0

HC Zalau, la Cupa “Roman Voda Musat”

HC Zalau va participa incepand din aceasta dimineata la cel de-al treilea turneu din aceasta vara. Competitia are loc la Roman, Cupa Roman Voda Musat, ajunsa la cea de-a IV-a editie. Pe langa formatia locala, condusa de antrenorul Cornel Badulescu, si HC Zalau, vor mai fi prezente HC Otelul Galati si HC Activ Ploiesti.

Turneul va debuta cu partida dintre HCM Roman si HC Activ Ploiesti, meci programat la ora 9. La ora 11 va ave loc duelul dintre HC Otelul Galati si HC Zalau. Dupa-amiaza este programata o noua reuniune. De la ora 16:30, Zalaul pregatit de Gheorghe Tadici, va intalni HC Activ Ploiesti, iar de la ora 18:30, Romanul se va duela cu Otelul Galati.

Ultimele meciuri sunt programate maine dimineata. Primul va incepe la ora 9, intre HC Activ Ploiesti si Otelul Galati, turneul urmand sa se incheie cu partida dintre HCM Roman si HC Zalau, programata cu incepere de la ora 11.

Primul turneu pentru HC Zalau a fost Supercupa Romaniei de la Cluj-Napoca, unde Ciuciulete si compania au terminat pe locul doi, fiind depasita doar de Olchim Ramnicu Valcea.

Al doilea turneu a avut loc la finele saptamanii trecute, la Bekescsaba, HC Zalau clasandu-se la final pe pozitia a III-a.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »