HC Zalau, la al patrulea esec consecutiv in deplasare

Magazin Salajean 8 noiembrie 2010 0

HC Zalau, la al patrulea esec consecutiv in deplasare

SCM Craiova – HC Zalau 24 – 22 (11 – 13)

HC Zalau a fost aproape de a obtine toate punctele puse in joc la Turnu Severin, acolo unde a avut loc sambata partida cu nou-promovata SCM Craiova. Inceputul de meci a fost echilibrat, tabela aratand egalitate chiar si dupa 23 de minute, 9 – 9. Pe finalul primei reprize, zalauancele s-au distantat, intrand la vestiare cu un avans de doua goluri. Zalaul conducea cu doua goluri si in minutul 42 (14 – 16), dupa care, ajutate si de cei doi arbitri din Sibiu, craiovencele au intors rezultatul in favoarea lor, conducand cu scorul de 19 – 18 in minutul 49, 22 – 20 in minutul 54 si 24 – 22 la finalul meciului. La finalul meciului, managerul Gheorghe Tadici s-a aratat extrem de indignat de maniera de arbitraj, dar a fost suparat si pe evolutia jucatoarelor sale, spunand ca tocmai jucatoarele de la care asteapta mai mult il dezamagesc.

In urma acestui esec, HC Zalau ramane cu sase puncte dupa opt etape, urmand ca in ultima disputa a anului din Liga Nationala sa intalneasca pe teren propriu Rulmentul Urban Brasov.

HC Zalau: Mirela Nichita, Mihaela Cheta – Florina Turcas (4), Alina Czeczi (12), Andrada Trif, Mariana Cristoaica, Ana Maria Somoi, Crina Ailincai, Georgiana Ciuciulete (3), Dana Babeanu (2), Florina Ciobanu, Mihaela Viscreanu si Roxana Rob (1). Manager: Gheorghe Tadici; Antrenor principal: Sorin Radulescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »