HC Zalău, la 60 de minute de sferturile de finală ale Cupei României

La trei zile de la partida cu Rapid Bucureşti, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, Handbal Club Zalău va susţine primul meci din actuala ediţiei a Cupei României.
Calificată direct în optimile de finală, echipa zălăuană a avut parte de o tragere la sorţi favorabilă, adversară fiind CSM Slatina, formaţie aflată pe ultimul loc în campionat, cu trei victorii, două remize şi zece înfrângeri.
Partida dintre cele două formaţii este programată duminică, la ora 11, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, fiind oficiată de Andreea Arsene (Vaslui) şi Carmen Bontea (Buzău). Observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat Ilie Vizitiu, Din Hunedoara.
14 echipe din prima ligă evoluează în optimile de finală, celelalte două fiind formaţii ce activează în Divizia A. Gloria Buzău este liderul Seriei A, cu 18 victorii din tot atâtea partide disputate, iar Minaur Baia Mare ocupă locul întâi în Seria B, cu 14 victorii şi o remiză înregistrate în 15 etape.
În cadrul optimilor de finală ale Cupei României, au mai fost programate partidele: HCM Slobozia – CSM Bucureşti, CSM Bistriţa – Universitatea Cluj, HC Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie, CSM Roman – SCM Craiova, Minaur Baia Mare – ASC Corona Braşov, Gloria Buzău – Danubius Galaţi şi Rapid Bucureşti – HCM Râmnicu Vâlcea.

Leave a Comment