HC Zalău joacă pe teren propriu “dubla” din optimile Cupei EHF

Marius Morar 4 decembrie 2012 1
HC Zalău joacă pe teren propriu “dubla” din optimile Cupei EHF

Cele două dispute dintre HC Zalău şi formaţia portugheză Juve Lis sunt programate în 9 – 10 februarie 2013

Şanse mari pentru echipa managerului Gheorghe Tadici de a ajunge în sferturile de finală ale Cupei EHF. HC Zalău a ajuns zilele trecute la o înţelegere cu clubul portughez Juve Lis ca ambele manşe din sferturile de finală ale Cupei EHF să se dispute la Zalău. “Am convenit cu ei ca ambele partide să se dispute la Zalău, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Oricum aveam prima şansă la calificare, iar acum şansele ni s-au mărit considerabil. Sper să fie un adevărat spectacol handbalistic, iar lumea care va veni la sală să fie mulţumită la sfârşitul celor două partide”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Cele două manşe din optimie Cupei EHF vor avea loc în 9, respectiv 10 februarie. Primul meci, ce va avea loc sâmbăta, este programat la ora 17, iar cel de duminică va începe la ora 12.
Vă reamintim că HC Zalău s-a calificat în optimile Cupei EHF după ce a eliminat în 16-imi formaţia islandeză Valur Reykjavic.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Ion 4 decembrie 2012 at 14:50 - Reply

    Caligula imperator,
    Si-a numit calul senator
    Ungureanu mai sinistru
    Si-a numit Bo(u)de ministru.

Lasa un Raspuns »