HC Zalau joaca pe teren propriu ambele meciuri din optimile Cupei EHF

Magazin Salajean 11 ianuarie 2012 0

HC Zalau joaca pe teren propriu ambele meciuri din optimile Cupei EHFConducerile cluburilor HC Zalau si CSM Bucuresti au ajuns luni la o intelegere ca ambele partide din optimile Cupei EHF sa se dispute la Zalau

HC Zalau va sustine pe teren propriu ambele partide din cadrul optimilor de finala ale Cupei EHF, unde va intalni tot o echipa din Romania, CSM Bucuresti. Cele doua conduceri au ajuns la aceasta intelegere luni dimineata, dupa ce, initial si clubul din Capitala si-a dorit ca ambele meciuri sa se joace in Bucuresti. Si ei ne-au propus sa jucam la Bucuresti ambele meciuri, dar nu am fost de acord. Am discutat cu directorul general al clubului, domnul Valentin Samungi, si i-am propus sa jucam ambele meciuri la Zalau, iar luni m-a sunat si mi-a spus ca sunt de acord cu varianta pe care le-am propus-o. Daca am fi jucat la Bucuresti turul, iar la Zalau returul, am fi cheltuit fiecare in plus aproximativ 12.000 de lei, ne-a dezvaluit managerul Zalaului, Gheorghe Tadici.

Tehnicianul zalauan a precizat inca de la tragerea la sorti ca echipa pe care o conduce are prima sansa la calificare, iar sansele au crescut odata cu stabilirea desfasurarii ambelor meciuri la Zalau. Am spus-o inca de la tragerea la sorti ca noi avem prima sansa la calificare, cu atat mai mult acum, dupa ce am stabilit sa jucam ambele meciuri la Zalau.

Primul meci, in care organizatoare va fi CSM Bucuresti, este programat sambata, 11 februarie, de la ora 11, iar al doilea meci, in care HC Zalau este echipa gazda, va avea loc duminica, 12 februarie, tot de la ora 11. Primul meci va fi transmis pe TVR 3, iar al doilea pe Digi Sport.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »