HC Zalău joacă în Islanda ambele manşe din 16-imile Cupei EHF

„Totul a pornit de la faptul că nu putem intra în Sala Sporturilor până în luna decembrie”, spune managerul Gheorghe Tadici

Dacă în sezonul trecut, conducerea echipei HC Zalău a făcut tot posibilul ca majoritatea partidelor din cupele europene să se dispute pe teren propriu, în acest sezon, lucrurile stau cu totul altfel, cel puţin în faza 16-imilor de finală.
Echipa manageriată de Gheorghe Tadici va întâlni în această fază a Cupei EHF formaţia islandeză Valur, care a eliminat în turul doi echipa spaniolă Valencia Aicequip.
Cum formaţia islandeză nu a acceptat sub nicio formă ca ambele partide să se joace la Zalău, a fost de acord în cele din urmă cu o altă propunerea făcută de clubul zălăuan, aceea ca ambele partide să se joace în Islanda. Managerul Gheorghe Tadici susţine că „totul a plecat de la faptul că suprafaţa de joc pentru meciurile de volei din Liga Campionilor nu va mai fi ridicată de pe parchet până în luna decembrie. Se ştia că avem şi noi meci în Cupa EHF, dar am fost ignoraţi. În momentul în care ni s-a comunicat că nu putem intra în sală am luat în calcul varianta disputării ambelor meciuri în Islanda. Unul dintre motive este şi faptul că vom face o economie de aproximativ 7 – 8 mii de euro. Am avut o corespondenţă foarte groaie cu ei, în sensul că le trimiteam câte 5 – 6 mail-uri, iar ei nu ne răspundeau. A trebuit să apelăm la cei de la EHF, pentru a vedea cum putem juca această dublă”, ne-a afirmat Gheorghe Tadici.
Partida tur din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei EHF este programată în 9 noiembrie, iar returul este programat o zi mai târziu, ambele partide urmând să se dispute la ora 20:30 (ora României).
În sezonul 2007 – 2008, Valur a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei Challenge, unde a pierdut în faţa franţuzoaicelor de la Meriognac Handball.
După o pauză de două sezoane, gruparea islandeză a revenit în cupele europene în sezonul 2010 – 2011, ajungând până în turul doi al Cupei EHF, unde au fost eliminate de formaţia germană VfL Oldenburg.

Vă reamintim că în sezonul trecut, HC Zalău a ajuns până în finala Cupei EHF, pierzând cu scorul 24 – 30 în deplasare şi cu scorul de 20 – 21 la Oradea, în faţa rusoaicelor de la Lada Togljatti.

Partida cu CSM Bucureşti, în 15 noiembrie

Programat iniţial în data de 8 noiembrie, meciul dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti a fost amânat pentru data de 15 noiembrie. „În 8 noiembrie vom fi în Islanda, nu puteam să jucăm şi în campionat”, a precizat Tadici
Partida cu CSM Bucureşti va fi ultima din acest an pentru echipa zălăuană, penultima fiind programată joi, de la ora 11, la Roman, cu HCM-ul din localitate.

6 Thoughts to “HC Zalău joacă în Islanda ambele manşe din 16-imile Cupei EHF”

  1. Sorin E. - Norvegia

    Nu-i bai fetelor, le puteti bate si acolo!

  2. e el....

    Primare, primare ce o sa te coste ….voleiul ! Asa sa-ti ajute Dzeu !

    1. pentru - e,el

      Nu o sa-l coste, pentru ca nu e echipa lui. Cand nu o sa mai poata da bani de la Primarie, solutia e simpla – se desfiinteaza echipa. Si atunci toti postacii lui Tadici o sa mergeti la handbal si fotbal unde puteti injura in voie. Succesuri.

  3. cetatean

    Zeus, dar in sala de sport de la Avram Iancu nu se poate juca? Oricum fetele nu sunt obisnuite cu suprafata de joc noua.

  4. @cetatean

    NU! La Avram Iancu , nu . Stii de ce ? Ghici >….

Leave a Comment