HC Zalau joaca in devans la malul marii

Magazin Salajean 24 februarie 2012 0

HC Zalau joaca in devans la malul mariiAzi, ora 18, Sala Sporturilor din Constanta: U Neptun Constanta – HC Zalau

Programate initial sambata, majoritatea partidelor din cadrul etapei a XVII-a a Ligii Nationale de handbal feminin se vor disputa marti, 28 februarie, iar meciul dintre Oltchim si CSM Bucuresti a fost amanat pentru data de 7 martie. HC Zalau va juca insa in devans la Constanta, partida cu Universitatea Neptun din localitate urmand sa se dispute in aceasta seara, de la ora 18, meciul fiind transmis in direct pe DigiSport. Asa cum am afirmat inca de la inceputul campionatului, ne dorim sa castigam toate meciurile din campionat, dar acelasi lucru si-l doresc si adversarele noastre. Fetele incearca si vor sa obtina victoria, dar nu sunt tot timpul in cea mai buna forma. La echipele feminine apar fluctuatii mari, pentru ca intervin diferite probleme de la o zi la alta. Deocamdata suntem pe locul doi in Liga Nationala si este o mare onoare pentru noi. Speram sa ne mentinem in zona podiumului cat mai mult, spre supararea unora, cei drept foarte putini. Spun aceasta, pentru ca sunt unii care erijeaza in asa-zisi specialisti si incearca, in permanenta, sa lezeze imaginea acestui club, fapt pentru care, clubul este foarte decis sa-i actioneze in instanta. Acesti oameni provin dintr-o anumita parte a societatii, societatea blonava care incearca sa distruga ceva, atunci cand lucrurile merg bine, ne-a dezvaluit managerul Gheorghe Tadici.

Inaintea duelului din aceasta seara, HC Zalau are 24 de puncte acumulate, dupa 16 partide disputate, aflandu-se pe locul doi in clasament, in timp ce Neptun Constanta se situeaza pe locul opt, cu 13 puncte din 14 partide disputate.

Meciul de la malul marii va fi oficiat de bucurestenii Ionut Barbu si Adrian Manafu.

Actionarii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Inserco. Colaboratori: Vidalis Holding, Ady Com, Centogroup, Brilliant Plaza, Hanul Drumetilor, Total AS, Salvosan Ciobanca, Accent, SC SCT Invest SRL, Magazin Salajean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »